G29 dolandırıcılığı

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar selam herkes, bugün forumda gezerken bir G29 konusuna denk geldim sonra dedim bir bakayım bunun piyasası neymiş vs. alma niyetim de yok zaten. G29 yazıp arattığımda karşıma 4000 TL'lik bir ilan çıktı gayet temiz duruyor mesaj attım zaten size hepsinin fotoğrafını koyacağım. Sonrasında Param Güvende ile satın aldım ve satıcı beni şüpheli bir şekilde WhatsApp üzerinden yazmamı söyledi yazdım. Sonucunda bana bir link attı ve link tabii ki sahte buradan insanları kandırıyor. 4000 TL'ye neden satıyorsun diyorum PC yok zaman yok diyor
sakın düşmeyin arkadaşlar! Satıcının adı da Recep Soylu ilanı şu anda kaldırdı ama tekrar koyabilir bu adama dikkat edin. (edit: Tekrar isim değiştirdi bu sefer de Nihat Tombul yaptı sürekli isim değiştiriyor olabilir. bu isimlere dikkat edin!)

Bu da attığı linkten bir SS.

ürünün fiyatını ödedin ürün sana geldi mi?

ürünün fiyatını ödedin ürün sana geldi mi?
Hocam Sahibinden üzerinden satın al diyince adam numarasını verip WhatsApp üzerinden yazdı ve sonra gösterdiğim linki attı.

El yapımı bir link sahibinden sitesi gözüküyor fakat dolandırıcı. İlan numarasında zaten çıkmayacaktır.
Evet zaten konuyu açma sebebim o ya zaten hocam ben de farkındayım dolandırıcı olduğunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…