G29 ETS 2 oynarken sağa çekiyor

LyneX0601

Decapat
Daha fazla  
Merhaba daha 2 gün önce almış olduğum G29 direksiyon setim ETS 2'de tır veya otobüs fark etmeden kalkış yapınca sağa çekiyor. Ayarlara baktım herhangi bir şey bulamadım.

Video :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rot ayarı bozulmuş

Sadece ETS 2 değil mi?

Driverını yükle kalibrasyon testi yap Driver'da bir sorun yoksa oyun içi ayarlarına bak. Başka bir oyunda da dene hala sorun devam ederse yolla garantiye.

Dosya Ekleri

• 1755267865496.png
    221,4 KB · Görüntüleme: 23
  • 1755267915248.png
    85,5 KB · Görüntüleme: 28
Sadece ETS 2
Logitech G HUB kurulu otomatik ayar yapıldı, başka oyunda yapmıyor.

Oyun ayarlarından direksiyonun derecesini gösteren bir bölüm olması lazım sen direksiyonu ne tarafa döndürürsen o tarafa doğru bir çizgi çıkıyor o ayarı bir kontrol eder misin?

Sadece ETS 2

Ayarlar bu şekilde.

Oynanış ayarlarına bir bakın bir ayar vardı sağa ya da sola çekiyordu direksiyonda bir şey yok.

Sadece ETS 2

Ayarlar bu şekilde.

Hocam hizmetler kısmından gameınputservice yi devre dışı bırakabiliri misiniz?

Son düzenleme:
Oynanış ayarlarına bir bakın bir ayar vardı sağa ya da sola çekiyordu direksiyonda bir şey yok.

Hocam hizmetler kısmından gameınputservice yi devre dışı bırakabiliri misiniz?

Nereden hocam tam bilmiyorum.

Oyun ayarlarından direksiyonun derecesini gösteren bir bölüm olması lazım sen direksiyonu ne tarafa döndürürsen o tarafa doğru bir çizgi çıkıyor o ayarı bir kontrol eder misin?

Orada bir sorun yok direksiyon ile kalibre dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…