Dogank Kilopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 123 20 Kasım 2020 #11 Taylor Swift Fan Cl dedi: Bence müşteri hizmetleriyle iletişime geçin ya da 2. ilanı alın. Outlet ürünler 2. el olmasına rağmen neden daha pahalı anlamadım. Yanlış fiyatlandırma varsa belki 3000 altına getirebilirseniz çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Yılbaşında indirim olursa ve 2500 TL civarını görürse almayı planlıyorum.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Bence müşteri hizmetleriyle iletişime geçin ya da 2. ilanı alın. Outlet ürünler 2. el olmasına rağmen neden daha pahalı anlamadım. Yanlış fiyatlandırma varsa belki 3000 altına getirebilirseniz çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Yılbaşında indirim olursa ve 2500 TL civarını görürse almayı planlıyorum.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 20 Kasım 2020 #12 Dogank dedi: Yılbaşında indirim olursa ve 2500 TL civarını görürse almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Mantıklı olur, öneririm
Dogank dedi: Yılbaşında indirim olursa ve 2500 TL civarını görürse almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Mantıklı olur, öneririm