TRAhmeTBeYTR53 Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #1 Logitech G29 direksiyon setini kullanıyorum ancak G HUB uygulamasında fren pedalına ne kadar basarsam fren barı o kadar doluyor. Ama oyunlarda G29 ayarı yaparken frenın yarısına gelınce fren dıbıne kadar basılmış oluyor çözümü var mıdır acaba?
Logitech G29 direksiyon setini kullanıyorum ancak G HUB uygulamasında fren pedalına ne kadar basarsam fren barı o kadar doluyor. Ama oyunlarda G29 ayarı yaparken frenın yarısına gelınce fren dıbıne kadar basılmış oluyor çözümü var mıdır acaba?
Queshen Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 Yer Marseille, France 30 Eylül 2023 #2 Oyunlarda ki fren hassasiyetini kontrol ettiniz mi?
TRAhmeTBeYTR53 Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #3 Queshen dedi: Oyunlarda ki fren hassasiyetini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... evt tüm hassasiyet ayarlarını denedim
Queshen dedi: Oyunlarda ki fren hassasiyetini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... evt tüm hassasiyet ayarlarını denedim
Queshen Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 Yer Marseille, France 30 Eylül 2023 #4 O zaman bir bilgim yok hocam.