B Bulut Doğan Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 G HUB'da G29 etkin değil diyor halbuki etkin ve bu yüzden ayar yapamıyorum daha yeni aldım
THEmito Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #2 Bulut Doğan dedi: G HUB'da G29 etkin değil diyor halbuki etkin ve bu yüzden ayar yapamıyorum daha yeni aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de ilk taktığımda öyle bir problem olmuştu, G HUB'ı silip tekrar yüklemiştim sonra direksiyon PC'ye bağlıyken yeniden başlatmıştım sorunum çözülmüştü sizde isterseniz deneyin.
Bulut Doğan dedi: G HUB'da G29 etkin değil diyor halbuki etkin ve bu yüzden ayar yapamıyorum daha yeni aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de ilk taktığımda öyle bir problem olmuştu, G HUB'ı silip tekrar yüklemiştim sonra direksiyon PC'ye bağlıyken yeniden başlatmıştım sorunum çözülmüştü sizde isterseniz deneyin.
B Bulut Doğan Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #3 Denedim ama hala etkin değil yazıyor.
THEmito Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #4 Bulut Doğan dedi: Denedim ama hala etkin değil yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yabancı kaynaklara baktınız mı?
Bulut Doğan dedi: Denedim ama hala etkin değil yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yabancı kaynaklara baktınız mı?
B Bulut Doğan Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #5 Baktım ve bulamadım.
THEmito Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #6 Bulut Doğan dedi: Baktım ve bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer cihaz sıfır ise aldığınız platform ile iletişime geçin, değişim isteyin bir şey yapmazlarsa direk Logitech ile iletişime geçin.
Bulut Doğan dedi: Baktım ve bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer cihaz sıfır ise aldığınız platform ile iletişime geçin, değişim isteyin bir şey yapmazlarsa direk Logitech ile iletişime geçin.
xEgel Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 2.026 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #7 Sorunu çözebildin mi? Aynı sorun bendede var cevap verirsen çok mutlu olurum.
TacsizKralTR Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.372 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #8 xEgel dedi: Sorunu çözebildin mi? Aynı sorun bendede var cevap verirsen çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var şuanlık oyunlarda sıkıntı olmuyor ondan kurcalamadım.
xEgel dedi: Sorunu çözebildin mi? Aynı sorun bendede var cevap verirsen çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var şuanlık oyunlarda sıkıntı olmuyor ondan kurcalamadım.
xEgel Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 2.026 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #9 TacsizKralTR dedi: Aynı sorun bende de var şuanlık oyunlarda sıkıntı olmuyor ondan kurcalamadım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözersen banada haber verir misin? Bendede oyunlarda sorun yok ama G Hub kullanmam gerekiyor bazen orası kötü oluyor. TacsizKralTR dedi: Aynı sorun bende de var şuanlık oyunlarda sıkıntı olmuyor ondan kurcalamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka hiç sorunu çözmeyi denedin mi çözebildin mi? Benim bazı oyunlar için G Hub'ı kullanmam lazım hiçbir yerde de çözemedim sorunu. Son düzenleme: 30 Eylül 2025
TacsizKralTR dedi: Aynı sorun bende de var şuanlık oyunlarda sıkıntı olmuyor ondan kurcalamadım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözersen banada haber verir misin? Bendede oyunlarda sorun yok ama G Hub kullanmam gerekiyor bazen orası kötü oluyor. TacsizKralTR dedi: Aynı sorun bende de var şuanlık oyunlarda sıkıntı olmuyor ondan kurcalamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka hiç sorunu çözmeyi denedin mi çözebildin mi? Benim bazı oyunlar için G Hub'ı kullanmam lazım hiçbir yerde de çözemedim sorunu.