G29 Hala alınır mı?

Hocam bana kalırsa direksiyon hissiyatı G29 daha iyi çünkü böyle elleyince falan gözünüz kapalı elleseniz gerçekten araba direksiyonu sanarsınız ama T128'e gelirsek plastik.
Malzeme kalitesi olarak değil de hissiyatı merak ediyorum.

T128 G29'un dişli sisteminden daha iyi ama pedaller ciddi anlamda sıkıntılı ben genel kullanım olarak G29 derim vites ile birlikte.
Hocam fiyatlar çok farklı. Amazon.de üzerinde rastgele T128 gördüm her şey dahil 5700 TL. Bu fiyata ikinci el G29 bile bulmak zorken hem hibrit sistem, hem sıfır hem de 2023'te çıkmış bir model diye düşünüyorum. Pedal konusu beni de endişelendiriyor ama çok çok mu kötüdür?

PXN V10 feedback açısından daha kötü olsa da diğer her anlamda daha iyi olduğu için PXN V10 tercih edilebilir.
Bazı oyunlarda uyumluluk sorunları vardı.

İkinci el T150 Pro, T248 vs. tercih edilmesi daha doğru olur.

PXN V10 feedback açısından daha kötü olsa da diğer her anlamda daha iyi olduğu için PXN V10 tercih edilebilir.
Önermiyorum.Çin malı.Bunun bir eski versiyonu V9 Rampage'in direksiyon setinde kullanılıyordu.Asetto Corsayla vitesi uyumsuz.

T128 G29'un dişli sisteminden daha iyi ama pedaller ciddi anlamda sıkıntılı ben genel kullanım olarak G29 derim vites ile birlikte.

Hocam doğru söylüyor ben olsam bende G29 alırdım hem görünüşü daha iyi keşke bizim de alma durumumuz olsaydı.

Hocam doğru söylüyor ben olsam bende G29 alırdım hem görünüşü daha iyi keşke bizim de alma durumumuz olsaydı.
Hocam plastik olması beni rahatsız etmiyor önemli olan FFB ve hissiyat. Bundan emin olmak istiyorum.

T128 veya T150 daha doğru tercih olur.
Hocam T150 alma şansım yok. T128'in hibrit sisteminde kerb, önden-arkadan kayma, toprak-asfalt farknı anlayabilir miyim? Özetle Dualsense ile Gran Turismo 7 oynuyorum, Dualsense direksiyon olarak analog ile zorlasa da araç bildirmleri, kerb, kayma, tutuş farkı vs. hissediyorum. Bundan kalır bir yanı olur mu acaba T128'in?

Son olarak da 2 nm tork yeterli midir, çok mu zayıftır ya da?

Bence G29 hocam alınca keşke G29 alsaydım demeyin arada kalmışınız bence gerçekte deneyip alın.
Hocam fiyat farkı çok fazla. G29 ikinci elde canı çıkmış olanlara bile 8-9 binden aşağı fiyat vermemişer. 5.5K'ya sıfır, Amazon garantili ve hibrit sistemli bir direksiyon varken sadece daha büyük ve sağlam pedal için G29'a sıcak bakmıyorum. Öğrenmek istediğim vites, pedal vs. hariç sadece direksiyon hissiyatı ve FFB'nin hangisinde iyi olduğu. İleride pedal seti upgrade yaparım Thrustmaster için sorun değil.

G29'da 2,9nm tork var fakat zaten %100'de çok kullanmazsınız ve direksiyonun tasarımı buna uygun değil pek. T128 hiç denemedim ama tasarım ve malzeme kalitesi daha iyi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…