G29 ile Assetto Corsa oyununda debriyaj kullanmadan vites atma ayarı var mıdır?

Berkay Kiraz

Hectopat
Makaleler
10
Yer
Afyon
Merhaba arkadaşlar, kardeşim debriyajı kullanamıyor. Fakat vitesi de kullanmak istiyor. Debriyaj kullanmadan vites kolu ile vites atmanın bir yolu var mıdır? Debriyaj özelliğini kapatmak istiyorum. Fakat manuel vites olmaya devam edecek.

Forza Horizon, CarX Drift Racing Online'da mümkün. Ayarları azıcık kurcalayın.

Contect manager ile oynuyorsan orda otamatik debriyaj var. Eğer CM ile oynamıyorsan da şiddetle ordan oynamanı tavsiye ediyorum.

Nerede hocam bu ayar? Oradan oynuyorum.

Oyuna giriş yaptığımız yerde TYRE BLANKETS var onun yanında 3 noktaya tıklayınca Auto clucth ı gorursun kendim kullanmadım ama çok yüksek ihtimalle o ayardır diye düşünüyorum yanlışsa kusura bakma.(SS atamıyorum nedense bug oldu herhalde)

İşe yaradı mı ? bir de konuyla bağımsız pp deki m4 modunu nerden buldun? ya da böyle kaliteli modlar bulabileceğim bir yer var mı biliyor musun?

Son düzenleme:
Dün biraz denedim ama daha yapamadım. Bugün geniş zamanımda bir daha deniyeceğim. PP'deki arabayı Forza Horizon 5'te arkadaşımla çektik. Mod yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…