G29 ile Meta Quest 3 takas edilir mi?

kerem1238806

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Zamanında 2.elden gayet uyguna (yaklaşık 10k) G29 + shifter full set aldım. Yeteri kadar kullanıp hevesimi aldım. Meta Quest 3 ile takas etmek istiyorum. Birini buldum. Aynı fiyatta ürünler olmadığı için ekstra 4000TL daha teklif ettim. Yani sonuç olarak G29 + shifter + 4000TL ile Meta Quest 3 takas edilir mi bunu sormak istiyorum. Ayrıca bu cihazı alırken nelere dikkat etmem gerekir belirtebilirseniz çok sevinirim. İlk VR gözlüğüm olacak. O yüzden çok deneyimim yok.

Bu arada şu yüzden soruyorum aslında. G29 ile Meta Quest 3'ün sıfırı arasında ciddi fiyat farkı var. İkinci el piyasasında da öyle. Ki Meta Quest 3'ü 18'den aşağı satan yok. Benim ise bu takasla cebimden sadece 13.500 çıkmış olacak.

g29 + shifter 15-16 bin civarlarında satılıyor. Meta quest Amazonda 17.500tl. 4 bin teklif bence çok. Sonuçta bir takas yapılıyor iki tarafta farklı ürün deneyecek. İki üründe temiz durumdaysa 2 binden fazla vermemen lazım piyasa şartlarına göre

Sanmıyorum 17 500 olduğunu. 3S modeline bakiyorsunuz muhtemelen ben 3'ten bahsediyorum. İkinci el piyasası bile 18'den aşağı yok. G29'u da 9500'a almistim. + 4000 13.500 yapar ki bu fiyata hiçbir yerde Meta Quest 3 bulamazsin. Bence cok ama cok iyi benim lehime bir anlasma. Yine de emin olmak icin sorayım demiştim.

Evet 3S sandım. teklif 3 modeli içinse sorulmaya bile gerek yok diye düşündüm Şimdiden güle güle kullan canın sıkıldığında kolayca çok daha iyi direksiyon seti takas teklifleri gelir. Ölü pixele dikkat et takıntılıysan can sıkabilir. Çok eski bir cihaz değil bataryadan yana problem olacağını sanmam ama en kötü ihtimal powerbank vs desteklersin.

Hocam ürünü aldım. Şarj 1 saat gidiyor Max. Bu benim için çok kısa bir süre. Powerbankımla birlikte deneyip süre testini tekrar yapacağım. Bana en az 3 saat lazım. VR teknolojisi batarya konusunda çok gerideymiş ama onun dışında müthiş bir alet. Tam anlamıyla çözemedim hala. Bazı şeyleri bulanık görüyorum göz yoruyor. Tam net olmuyor. Ayarını tutturmak biraz zor gibi. Ama iyi ki girmişim bu takasa. Canım sıkıldığında dediğin gibi tekrar takasa girer veya satar başka bir şey alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…