G29 ile oynanacak oyun tavsiyesi

EMTN

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

G29 direksiyon seti ve shfitere sahibim gerek simülasyon gerekse yarış oyunları önerisi istiyorum.

Teşekkürler.

Asetto corsa.

Merhaba,

G29 direksiyon seti ve shfitere sahibim gerek simülasyon gerekse yarış oyunları önerisi istiyorum.

Teşekkürler.

Aşırı profesyonel bir deneyim istiyorsanız iRacing öneririm ama daha ucuz ve daha simulasyona yakın bir şeyler istiyorsanız Assetto Corsa Competizione alabilirsiniz. Tabii bunlar simracing seviyesinde oyunlar, gerçeklikten çok eğlenceye önem veren oyunlar istiyorsanız Forza serisi ya da NFS serisinden oyunlara bakabilirsiniz.

Asetto corsa mod kurulumu dışında steamdan default olarak indirdiğimde aynı keyfi verir mi bu trafik modu vs yapıyorlar fakat harici ekstra bişi indirmek istemiyorum.

Asetto corsa mod kurulumu dışında steamdan default olarak indirdiğimde aynı keyfi verir mi bu trafik modu vs yapıyorlar fakat harici ekstra bişi indirmek istemiyorum.
Dlc ve mod olmadan o oyun bir hiç. Forza Motorsport deneyebilirsin. Açık dünya istiyorsan Driver San Francisco ve The Crew oynayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…