Çözüldü G29 kablo değişimi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Walterwhite11

Centipat
Daha fazla  
Kablo ucu nemlendiği için sıkıntı oldu WD40 sıktım ilk başta çalıştı bir süre sonra gitti yine. 1 ay sonra tekrar denedim çalıştı 2 saat sonra tekrar bozuldu. USB ucunu bende olan herhangi bir USB ucu ile değişsem çalışır m? Bir yere sordum ek yapılır 400₺ dedi kolay iş olduğu için kendim yapmak istedim. Ucu değiştirsem olur mu?

Çözüm
Şuna emin olmak istedim ucunu değiştirsem olur mu diye. Peki neden uzun vadeli olmasın? Ucunda sadece sıkıntı var çünkü dün 2 saat çalıştı ucunda paslanma var onun dışında bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. Elektrikçi de akraba var zaten ona yaptıracağım yaptırırsam yabancıya para vermektense.

Sonuçta ek takıyorsunuz. Ha olabilir olmayabilir de. Daha önceden bir klavye USB'sine aynı işlemi yaptırmıştım ve çalışmıştı.
Garanti varsa götürün, vites kablosu mu yoksa direksiyonun kablosu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Direksiyon kablosu garantisi de bitti 5 6 ay oldu kablo ucu değişsem olmaz mı? Çünkü yaptırmak istesem o adam da aynı işlemi yapacak galiba tam bilmiyorum da.

Eğer yapabiliceğinize eminseniz yapın. Olmazsada bir elektrikçiye götürün. Ama pek uzun vadeli olacağını sanmam.

Eğer yapabiliceğinize eminseniz yapın. Olmazsada bir elektrikçiye götürün. Ama pek uzun vadeli olacağını sanmam.

Şuna emin olmak istedim ucunu değiştirsem olur mu diye. Peki neden uzun vadeli olmasın? ucunda sadece sıkıntı var çünkü dün 2 saat çalıştı ucunda paslanma var onun dışında bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. Elektrikçi de akraba var zaten ona yaptıracağım yaptırırsam yabancıya para vermektense

Şuna emin olmak istedim ucunu değiştirsem olur mu diye. Peki neden uzun vadeli olmasın? Ucunda sadece sıkıntı var çünkü dün 2 saat çalıştı ucunda paslanma var onun dışında bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. Elektrikçi de akraba var zaten ona yaptıracağım yaptırırsam yabancıya para vermektense.

Sonuçta ek takıyorsunuz. Ha olabilir olmayabilir de. Daha önceden bir klavye USB'sine aynı işlemi yaptırmıştım ve çalışmıştı.

Çözüm

Siz kablo değişimi olsa daha sağlıklı olur diyorsunuz değil mi? Bir ek yapıp deneyeceğim o zaman ne kadar giderse gitsin sonra bozulursa kablo değişimi yaptırırım teşekkürler

Siz kablo değişimi olsa daha sağlıklı olur diyorsunuz değil mi? Bir ek yapıp deneyeceğim o zaman ne kadar giderse gitsin sonra bozulursa kablo değişimi yaptırırım teşekkürler.

Kablo değişimi her zaman daha iyi ama yine de deneyin. Kablo pahalı bir şey değil zaten. Ufak bir de not vereyim, vites kablosuna dikkat edin. Kendisi çok hassas bir kablodur, en ufak hasarda bile vites geçme sorunları yaşanıyor :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı