A alp-eren Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 148 8 Şubat 2022 #1 Dostlar G29 aldım. USB kablosunu takınca kalibrasyon yaptıktan sonra direksiyon ortalamiyor tam, hafif sola dönük kalıyor. Bu bir sikinti mi?
Dostlar G29 aldım. USB kablosunu takınca kalibrasyon yaptıktan sonra direksiyon ortalamiyor tam, hafif sola dönük kalıyor. Bu bir sikinti mi?
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.622 Çözümler 1 8 Şubat 2022 #2 Oo kral hayırlı olsun Büyük ihtimal normal o dediğin şey. @Taptic Artı 0 Eksi
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.849 Makaleler 6 Çözümler 137 8 Şubat 2022 #3 Bir sorun olmaz. Motoru durdurduktan sonra kilitleme mekanizması olmadığı için biraz merkezden kaçıyor ama bu bir sorun değil. Artı 0 Eksi
Bir sorun olmaz. Motoru durdurduktan sonra kilitleme mekanizması olmadığı için biraz merkezden kaçıyor ama bu bir sorun değil.
KS KS A alp-eren Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 148 8 Şubat 2022 #4 Taptic dedi: Bir sorun olmaz. Motoru durdurduktan sonra kilitleme mekanizması olmadığı için biraz merkezden kaçıyor ama bu bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... Kanka bide ağır dönüyor diğer videolardaki hızlı dönüyor kalibrasyonda neden öyle ? Artı 0 Eksi
Taptic dedi: Bir sorun olmaz. Motoru durdurduktan sonra kilitleme mekanizması olmadığı için biraz merkezden kaçıyor ama bu bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... Kanka bide ağır dönüyor diğer videolardaki hızlı dönüyor kalibrasyonda neden öyle ?
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.622 Çözümler 1 8 Şubat 2022 #5 alp-eren dedi: Kanka bir de ağır dönüyor diğer videolardaki hızlı dönüyor kalibrasyonda neden öyle? Genişletmek için tıkla... Videoları izleyip kalibre yap. Direk oyuna girip oyun oynama. Artı 0 Eksi
alp-eren dedi: Kanka bir de ağır dönüyor diğer videolardaki hızlı dönüyor kalibrasyonda neden öyle? Genişletmek için tıkla... Videoları izleyip kalibre yap. Direk oyuna girip oyun oynama.
KS KS A alp-eren Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 148 8 Şubat 2022 #6 osmannr dedi: Videoları izleyip kalibre yap. Direk oyuna girip oyun oynama. Genişletmek için tıkla... osmannr dedi: Videoları izleyip kalibre yap. Direk oyuna girip oyun oynama. Genişletmek için tıkla... Videolar derken yani başkalarınınkileri YouTube'dan bakiyorum onlarınki hızlı dönüyor Artı 0 Eksi
osmannr dedi: Videoları izleyip kalibre yap. Direk oyuna girip oyun oynama. Genişletmek için tıkla... osmannr dedi: Videoları izleyip kalibre yap. Direk oyuna girip oyun oynama. Genişletmek için tıkla... Videolar derken yani başkalarınınkileri YouTube'dan bakiyorum onlarınki hızlı dönüyor
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.622 Çözümler 1 8 Şubat 2022 #7 Emre bozkurtun kine bak özellikle. Bir de şu 4 binliği mi aldın Artı 0 Eksi
KS KS A alp-eren Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 148 8 Şubat 2022 #8 osmannr dedi: Emre bozkurtun kine bak özellikle. Bir de şu 4 binliği mi aldın Genişletmek için tıkla... Aynen kanka tertemiz cihazı ama Artı 0 Eksi
osmannr dedi: Emre bozkurtun kine bak özellikle. Bir de şu 4 binliği mi aldın Genişletmek için tıkla... Aynen kanka tertemiz cihazı ama
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.622 Çözümler 1 8 Şubat 2022 #9 Neyse hayirli olsun kardesim. halledebildin mi? Artı 0 Eksi
T tuğrahan sezer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 8 Şubat 2022 #10 2. el ise encoder mili yalama olmuştur. Benim tahminim bu yönde çünkü Logitech G serisinde görülen bir sorun. Yok sıfır ise garantiye gönderin. Değilse internetten encoder mili bakacaksınız ki Türkiye de bulmak kolay değil bildiğim kadarıyla. Artı 0 Eksi
2. el ise encoder mili yalama olmuştur. Benim tahminim bu yönde çünkü Logitech G serisinde görülen bir sorun. Yok sıfır ise garantiye gönderin. Değilse internetten encoder mili bakacaksınız ki Türkiye de bulmak kolay değil bildiğim kadarıyla.