G29 kutusunda "Work with PS5" yazmazsa G29'u PS5'te oynanmaz mı?

G29+shifter almıştım, şu an kargoda. Merak ettiğim bir konu var. Bazı G29'larda "work with PS5" yazıyorken, bazılarında ise bu yazmıyor. Eğer G29 kutusunda "work with PS5" yazmazsa G29'u PS5'te oynayamaz mıyım?

Ürün hangi yılda üretildi? (direksiyon için diyorum).

Bilmiyorum ama ürünü Hepsiburada'dan technıcs satıcısından aldım.

Eğer ürün güncel ise problem olmaz fakat değilse Hepsiburada'nın iade sistemini kullan Hepsiexpress kapıya gelsin ve ürünü alsın elinden ardından para hesaba geçer zaten eğer "work with PS5" yazmıyorsa kutuyu açma bile olduğu gibi bir kenarda dursun iade işlemini başlat.

Bilmiyorum ama ürünü Hepsiburada'dan technıcs satıcısından aldım.

Bir de yani her G29 sürümünde PS5 desteklenmiyor mu? Saçmalık!

Emperyalizm denir buna parayı veren düdüğü üfler klasik para kazanma taktiği. PS5 için olan modeller daha da satılsın diye her türlü deliğe giriyorlar.

Eğer ürün güncel ise problem olmaz fakat değilse Hepsiburada'nın iade sistemini kullan Hepsiexpress kapıya gelsin ve ürünü alsın elinden ardından para hesaba geçer zaten eğer "work with PS5" yazmıyorsa kutuyu açma bile olduğu gibi bir kenarda dursun iade işlemini başlat.

Hocam sizce Hepsiburada Technics satıcısından aldığım G29’da var mıdır?

Hocam sizce Hepsiburada technics satıcısından aldığım G29'da var mıdır?

Satıcıyla iletişime geçmeniz en doğrusu olacaktır belki adamda hem destekleyen hem de desteklemeyen versiyon vardır bilemeyiz bir de siparişlerim kısmına tıklayıp ürünün açıklama veya hakkında kısmına girip bakarsanız belki orada net bilgi olacaktır.

Satıcıyla iletişime geçmeniz en doğrusu olacaktır belki adamda hem destekleyen hem de desteklemeyen versiyon vardır bilemeyiz bir de siparişlerim kısmına tıklayıp ürünün açıklama veya hakkında kısmına girip bakarsanız belki orada net bilgi olacaktır.
Hocam iletişime geçemiyorum umarım vardır. Yoksa yıkılırım 6500'e aldım çünkü :(.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı