G29 mu G923 mü?

yigitegemenn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500f İşlemci
Amd RX7600 Ekran Kartı
Team TForce 2x8gb 5600mHz Ram

Darmoshark M3 Pro Mouse

Dell 2425H Monitör
İki direksiyon arasında kaldım. ETS Forza gibi oyunlar oynayacağım bu fiyatlarda öneriye açıgım sizce hangisi?

İki direksiyon arasında kaldım. ETS Forza gibi oyunlar oynayacağım bu fiyatlarda öneriye açıgım sizce hangisi?

İkisini kullanma fırsatım olmuştu G923 çok iyi hissettiriyor farkları nedir bilmiyorum.

Biri Xbox biri PS versiyonu arada bir fark yok diye biliyorum PC için ise.

Forcefeedback özelliği G923'te daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
G29 al G923'için ekstra para vermeye değecek bir olay yok. Neredeyse aynı cihaz. İmkan varsa Thrustmaster T300RS daha iyi olur yoksa da G29 tatmin eder.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ses konusunda dişli olduğu için elbette ses var ama rahatsız edici düzeyde değil. Force Feedback'i son seviyeye alırsan ancak fazla ses çıkar. Orta seviye de gece oynarken rahatsız etmiyor.

Çarklı sistem diye çok ses çıkartıyor mu?

Çok ses yok hocam kulaklıkla da kullanırsanız duyulmaz bile, G923 daha iyi bütçe varken G923 alınabilir yoksa G29'da tatmin eder fazlasıyla, bende G29 alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…