G29 oyun ortasında kalibre oluyor ve USB'yi tak çıkar yapmak gerekiyor

SapoBaskan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, geçenlerde direkiyon seti aldım. Çalışmadığı gerekçesiyle iadeye gönderdim iadem çalışıyor gerekçesiyle reddedildi. Ardından geldiğinde gerçekten çalışıyordu. Biraz oynadım sonra kenara kaldırdım. 5 gün sonra ise tekrar çıkardım oynadım bir 2-3 saat sorun olmamıştı. Ama şimdi bugün, oyun ortasında direkiyon kalibre oluyor ve geri USB tak çıkar yapmam gerekiyor sorun neden kaynaklanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorununuz çok genel yani bir sürü yerden sorunu olabilir hepsini deneyerek gidelim.
USB'de sorun olabilir. Direkt olarak anakarta tak, kasanın ön portuna değil.
Driverlarda sorun olabilir G HUB'ı kaldır ve tekrar yükle.
Firmware güncellemelerinin yapılıp yapılmadığına bak.
Denetim Masası -> güç seçenekleri -> yüksek performans modunu seç. Aygıt Yöneticisi -> evrensel seri veri yolu denetleyicileri -> G29'un bağlı olduğu USB portu -> "güç yönetimi" sekmesine gir ve güç tasarrufu için bu cihazı kapat seçeneğini devre dışı bırak.
Ve hocam bu G29'lar çok ısınıyorlar ısınınca belki aksamlarında sorun oluyor olabilir.

Hocam sorununuz çok genel yani bir sürü yerden sorunu olabilir hepsini deneyerek gidelim.
USB'de sorun olabilir. Direkt olarak anakarta tak, kasanın ön portuna değil.
Driverlarda sorun olabilir G HUB'ı kaldır ve tekrar yükle.
Firmware güncellemelerinin yapılıp yapılmadığına bak.
Denetim Masası -> güç seçenekleri -> yüksek performans modunu seç. Aygıt Yöneticisi -> evrensel seri veri yolu denetleyicileri -> G29'un bağlı olduğu USB portu -> "güç yönetimi" sekmesine gir ve güç tasarrufu için bu cihazı kapat seçeneğini devre dışı bırak.
Ve hocam bu G29'lar çok ısınıyorlar ısınınca belki aksamlarında sorun oluyor olabilir.

Merhaba anakartın 3.0 girişine taktım sorun çözüldü teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı