G29+ shifter alınır mı?

Bence ikinci elden bakın. Bu işler biraz heves işi olduğu için alıp az kullanıp satma çok oluyor. Bu yüzden ikinci el fiyatları da düşük olarak bulunabiliyor. Ben sırf kendim 3 adet g29 alıp sattım. Al satçı olduğum için de değil, oynarım diye alıp vakit bulamayıp sattım. Şu anda da t300rs gt var, ona da vakit bulamıyorum duruyor öyle ama satmayı düşünmüyorum bu sefer :D

Hocam direksiyon işinde hevesinizin anlık mı olduğunu bilmeniz önemli ben saatlerce ETS 2 TruckersMP oynuyordum direksiyon aldım şimdi 2-3 günde bir falan oynuyorum hep yani ama alan bazı arkadaşlarım 2 haftadan sonra sıkılıp bir köşeye atıyorlar. Geçici heves değilse alabilirsiniz ama ben olsam 2. el bakardım.

Hocam direksiyon işinde hevesinizin anlık mı olduğunu bilmeniz önemli ben saatlerce ETS 2 Truckers MP oynuyordum direksiyon aldım şimdi 2-3 günde bir falan oynuyorum hep yani ama alan bazı arkadaşlarım 2 haftadan sonra sıkılıp bir köşeye atıyorlar. Geçici heves değilse alabilirsiniz ama ben olsam 2. el bakardım.

Hevesim asla anlık değil her gün okuldan geldikten sora 2 3 saat oynamalık alacağım zaten bir tane eski bri direksiyon seti vardı onu satmak zorunda kaldım içimde kalmıştı.

İkinci el alın sıfıra o kadar para vermeye değmez, diğer kişilerin belirttiği gibi hemen sıkılıyorsun.

Arkadaş Teknosa'dan 25'e toplamış hocam.

Bence ikinci elden bakın. Bu işler biraz heves işi olduğu için alıp az kullanıp satma çok oluyor. Bu yüzden ikinci el fiyatları da düşük olarak bulunabiliyor. Ben sırf kendim 3 adet G29 alıp sattım. Al satçı olduğum için de değil, oynarım diye alıp vakit bulamayıp sattım. Şu anda da T300RS GT var, ona da vakit bulamıyorum duruyor öyle ama satmayı düşünmüyorum bu sefer :D

Kayışlıyla uğraşamıyorum hocam maalesef :D

0 alınır, ikinci ele para vermem şahsen. Özellikle peşin fiyatına 6 taksit imkanı varken. Tabi peşin ödeyecekseniz ikinci el dedikleri gibi mantıklı olur o ayrı. Ancak sıfır alacaksam 6 taksitle alırım daha iyi.

Yazdığımı iyi okumadın sanırım. Özet geçeyim, sıfır alma, ikinci el al.

Ben bendekini satmıyorum

Yok hocam yanlış anladınız satıyorsunuz demiyorum T300 vardı bir kere kayışla ilgili sorun yaşadım onu da sattım benlik bir sıkıntı varsa kusura bakmayın.

0 alınır, ikinci ele para vermem şahsen. Özellikle peşin fiyatına 6 taksit imkanı varken. Tabii peşin ödeyecekseniz ikinci el dedikleri gibi mantıklı olur o ayrı. Ancak sıfır alacaksam 6 taksitle alırım daha iyi.

6 taksit yapacağım 0 faiz koyuyor.

He bir de 2. el alırsam illaki bir bakıma ihtiyaç olacak ve neredeyse 0 ıyla aynı paraya gelecek 1 2 bin lira için 2. el almayı da düşünmem gibi geldi.

6 taksit yapacağım 0 faiz koyuyor.

He bir de 2. el alırsam illaki bir bakıma ihtiyaç olacak ve neredeyse 0 ıyla aynı paraya gelecek 1 2 bin lira için 2. el almayı da düşünmem gibi geldi.
Kesinlikle öyle. Adam alıp kullanıyor canı sıkılıp 3,4 ay hadi bilemedin 6 ay sonra satıyor. E şimdi adam da aldığı fiyatın çok az altına veriyor. 15'e aldıysa 12,13. Durum böyleyken gram mantığı yok. Az zararla kapatmaya çalışır herkes bu yüzden sıfır 6 taksit en mantıklı seçenek. O vitesle birlikte 10,11 gibi fiyata g29 bırakanlar altını üstünü yıpratmış, gıcırdartmıştır iyice uzak durulması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı