King Dad Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Mayıs 2022 #1 Elimde G29 shifter ile ETS 2 mevcut fakat ETS 2 de vitesi bir türlü kullanamadım ne yapmam lazım.
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #2 King Dad dedi: Elimde G29 shifter ile ETS 2 mevcut fakat ETS 2 de vitesi bir türlü kullanamadım ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan şanzıman türünü H Kolu seçmen lazım.
King Dad dedi: Elimde G29 shifter ile ETS 2 mevcut fakat ETS 2 de vitesi bir türlü kullanamadım ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan şanzıman türünü H Kolu seçmen lazım.
King Dad Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Mayıs 2022 #3 H kolu seçiyorum fakat oyuna girince debriyaja basıp vites atıyom tır gitmiyor.
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #4 King Dad dedi: H kolu seçiyorum fakat oyuna girince debriyaja basıp vites atıyom tır gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Direksiyon dönüyor değil mi? Driver'dan ayarlara bakmayı dene.
King Dad dedi: H kolu seçiyorum fakat oyuna girince debriyaja basıp vites atıyom tır gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Direksiyon dönüyor değil mi? Driver'dan ayarlara bakmayı dene.
King Dad Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Mayıs 2022 #5 Chavos dedi: Direksiyon dönüyor değil mi? Driver'dan ayarlara bakmayı dene. Genişletmek için tıkla... Vitesi ayarlıyıp gaza basıyorum tır istop edip çalışıyor sürekli.
Chavos dedi: Direksiyon dönüyor değil mi? Driver'dan ayarlara bakmayı dene. Genişletmek için tıkla... Vitesi ayarlıyıp gaza basıyorum tır istop edip çalışıyor sürekli.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 1 Mayıs 2022 #6 King Dad dedi: Vitesi ayarlıyıp gaza basıyorum tır istop edip çalışıyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Debriyaj ayarlı mı? Debriyajı atayıp slider'ın ters olup olmadığını kontrol edin.
King Dad dedi: Vitesi ayarlıyıp gaza basıyorum tır istop edip çalışıyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Debriyaj ayarlı mı? Debriyajı atayıp slider'ın ters olup olmadığını kontrol edin.
King Dad Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Mayıs 2022 #7 4X3S D3NIED dedi: Debriyaj ayarlı mı? Debriyajı atayıp Slider'ın ters olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak debriyajı ayarlarda nereden hangisine atıyacağız bir de slider ne.
4X3S D3NIED dedi: Debriyaj ayarlı mı? Debriyajı atayıp Slider'ın ters olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak debriyajı ayarlarda nereden hangisine atıyacağız bir de slider ne.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 1 Mayıs 2022 #8 King Dad dedi: Hocam tam olarak debriyajı ayarlarda nereden hangisine atıyacağız bir de slider ne. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kontrol menüsünü aşağı kaydırınca gaz fren ve debriyaj atamaları geliyor. Oraya tıklayıp ilgili pedala basarsanız o slider yani kaydırma verisi atanmış oluyor.
King Dad dedi: Hocam tam olarak debriyajı ayarlarda nereden hangisine atıyacağız bir de slider ne. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kontrol menüsünü aşağı kaydırınca gaz fren ve debriyaj atamaları geliyor. Oraya tıklayıp ilgili pedala basarsanız o slider yani kaydırma verisi atanmış oluyor.
7 7.60Li V12 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #9 King Dad dedi: Vitesi ayarlıyıp gaza basıyorum tır istop edip çalışıyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekte araba sürer gibi kaldıracaksınız tırı debriyajı birden bırakırsanız tabii istop eder. Aynı sorunu arkadaşta yaşamıştı.
King Dad dedi: Vitesi ayarlıyıp gaza basıyorum tır istop edip çalışıyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekte araba sürer gibi kaldıracaksınız tırı debriyajı birden bırakırsanız tabii istop eder. Aynı sorunu arkadaşta yaşamıştı.