Veriaf Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #11 Yusuf_29 dedi: Teşekkürler içim biraz daha rahatladı haftaya ilk işim bir g29 almak olacak Genişletmek için tıkla... Umarım beğenirsin hayırlı olsun dostum.
Yusuf_29 dedi: Teşekkürler içim biraz daha rahatladı haftaya ilk işim bir g29 almak olacak Genişletmek için tıkla... Umarım beğenirsin hayırlı olsun dostum.
Yusuf_29 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 128 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 9 7950X3D GALAX GeForce RTX 5080 EX Gamer 1-Click OC Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #12 UTKUOZER dedi: Aldıktan sonra değerlendirmeni bekliyorum. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır unutmazsam buraya değerlendirmemi yazacağım Veriaf dedi: Umarım beğenirsin hayırlı olsun dostum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
UTKUOZER dedi: Aldıktan sonra değerlendirmeni bekliyorum. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır unutmazsam buraya değerlendirmemi yazacağım Veriaf dedi: Umarım beğenirsin hayırlı olsun dostum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim