Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.983 Çözümler 8 25 Haziran 2023 #21 EnesDemir06 dedi: Hocam yeni direksiyon seti alacağım bunun hakkında konu açtım sola döndürürken direksiyondan sağa döndürmeye göre daha farklı cızırtılı bir ses geliyor sizce alınır mı? Bir bakma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Cızırtılı bir sesten kastınız nedir? Video atma şansınız var mı?
EnesDemir06 dedi: Hocam yeni direksiyon seti alacağım bunun hakkında konu açtım sola döndürürken direksiyondan sağa döndürmeye göre daha farklı cızırtılı bir ses geliyor sizce alınır mı? Bir bakma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Cızırtılı bir sesten kastınız nedir? Video atma şansınız var mı?
EnesDemir06 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #22 Gapirkont dedi: Cızırtılı bir sesten kastınız nedir? Video atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Var hocam sizce bu cihaz alınır mı?
Gapirkont dedi: Cızırtılı bir sesten kastınız nedir? Video atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Var hocam sizce bu cihaz alınır mı?
Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.983 Çözümler 8 25 Haziran 2023 #23 EnesDemir06 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Var hocam sizce bu cihaz alınır mı? Genişletmek için tıkla... Almayın hocam, bir sorunu olduğu belli. Çok anlamıyorum ancak motor kaynaklı bir sorun gibi duruyor.
EnesDemir06 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Var hocam sizce bu cihaz alınır mı? Genişletmek için tıkla... Almayın hocam, bir sorunu olduğu belli. Çok anlamıyorum ancak motor kaynaklı bir sorun gibi duruyor.