arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 910 Çözümler 4 4 Ağustos 2024 #1 G29 vites alacağım fakat debriyajım çalışmıyor kullanabilir miyim debrıyajsız? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2024
zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #2 Oyun ayarlarından ona göre ayarlarsanız kullanabilirsiniz.
arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 910 Çözümler 4 4 Ağustos 2024 #3 zilyoner dedi: Oyun ayarlarından ona göre ayarlarsanız kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama shifterı kullanacağım fakat debriyaj kullanamıyorum bir de ne diye geçer ayar.
zilyoner dedi: Oyun ayarlarından ona göre ayarlarsanız kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama shifterı kullanacağım fakat debriyaj kullanamıyorum bir de ne diye geçer ayar.
zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #4 arabacı adam dedi: Ama shifterı kullanacağım fakat debriyaj kullanamıyorum bir de ne diye geçer ayar. Genişletmek için tıkla... Otomatik debriyaj yada auto-clutch olarak falan geçebilir. Bazı oyunlarda var diye biliyorum.
arabacı adam dedi: Ama shifterı kullanacağım fakat debriyaj kullanamıyorum bir de ne diye geçer ayar. Genişletmek için tıkla... Otomatik debriyaj yada auto-clutch olarak falan geçebilir. Bazı oyunlarda var diye biliyorum.