G29 vs G920

ruzgaar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, farkları nelerdir acaba? PC'den kullanacağım hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
G29'da daha fazla özelleştirilebilir tuş ve devir göstergesi mevcut.
G920'de bunlar yok.
G920 sade gri siyah bir tasarıma sahipken G29 birazcık daha renkli(bazı tuşları kırmızı ve mavi).
Bende G920 var ikisinin arasında ki en büyük fark tuşları.
Ama gerçekliği var mıdır bilmiyorum G920 biraz daha güçlü gibi hissettim ben.(sadece his kağıt üstünde ki verilerde ikiside aynı)
(2 adet G920 5 adet G29 kullandım)

Daha önce hiç direksiyon setleri kullanmadığımdan bilgisizim bu konularda. Daha fazla tuş olması daha mı iyi olur? Assetto Corsa FH5 ve ETS 2 oynayacağım.

Merhaba, farkları nelerdir acaba?? PC'den kullanacağım hangisini almalıyım?

Bence hiçbiri üstüne biraz daha para ekleyip Thrustmaster T248 veya T300 RS serisi alabilmek varken Türkiye'de g serisi gereksiz pahalı.

Daha önce hiç direksiyon setleri kullanmadığımdan bilgisizim bu konularda. Daha fazla tuş olması daha mı iyi olur? Assetto Corsa FH5 ve ETS 2 oynayacağım.

Şöyle söyleyeyim hangisi ucuzsa onu alın.
Arada fiyat farkı yok ise G29 daha avantajlı olur bence.
Ben fiyat farkı olmamasına rağmen G920 tercih ettim sade olmasından dolayı.

Bence hiçbiri üstüne biraz daha para ekleyip Thrustmaster T248 veya T300 RS serisi alabilmek varken Türkiye'de g serisi gereksiz pahalı.

Bütçesini genişletme şansı var ise tabii ki T300RS daha mantıklı ama arada ki fark az değil.

T248 fazla ısınıyor. T300RS normaline göre fazla pahalı.

G920 Açısından düşündüm hocam g29 olarak evet fark biraz fazla.

Bütçemi genişletmeyi pek düşünmüyorum. G29 18k ya Beymen'de shifter ile birlikte satılıyor. Onu alacağım sanırım. Linkini isteyen olursa diye bırakıyorum. Logitech - G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu + Driving Force Shifter Vites Seti - Siyah

Pahalı.

16489TL sepette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…