G29 vs G923 vs T300RS GT

Bütçe
30000 TL

enes_ozkan20

Picopat
Daha fazla  
Yaza doğru bir direksiyon seti almayı düşünüyorum. Forumlarda biraz göz gezdirdim. İlk direksiyon seti deneyimim olacak. Tabii önce internet kafede T300RS GT ve moza R5 denemiştim mozanın fiyatlar çok pahalı debriyaj edalı bile 3500 ondan vazgeçtim. Logitech açıkçası görünüş olarak T300RS GT'den daha güzel geliyor. Ama kayış sistemi ayrı. Logitech G29 vitesiyle 15k G923 vitesle 20k T300RS GT'de TH8s vitesi hoşuma gitmiyor zaten 10k o kadar durumda yok. Birkaç adaptör buldum Logitech vites 3000 adaptör yazılım ile 5K oluyor yani T300RSGT'de 25k ya denk gelecek. Sizce hangisi mantıklı T300 de vites sorunları olur mu ne de olsa farklı marka vites olacağı için. G29 veya G923 deneme şansım olmadı ama onların FFB nasıldır. Mesela T300'ün beğenmiştim ilk deneyimde parmağımı bile hafif acıttı diyebilirim aynı performansı Logitech'te alabilir miyim? Bir de G923 ile G29 arasında kalsam bir fark var mıdır yani +5k verilir mi G923 için?

Son düzenleyen: Moderatör:

T300 Logitech'ten kesinlikle daha iyi sonuç verir. G923 ile G29 arasındada fark aman aman değil. Sadece trueforce var G923'te. Vites konusuna gelirsek Thrustmaster TH8s var. Logitech'in vitesinden daha kalitelidir. TH8s fiyatları artmış hocam. Dediğiniz gibi Logitech Shifter'ı adaptör ile bağlayabilirsiniz. Ancak bütçeniz yeterse T300 RS+TH8s öneririm.

Geçenlerde ben de heves ettim ilk direksiyon setimi aldım. Uzun araştırmalar sonucu G29 aldım. Gayet memnunum. Aşırı zevkli ya. Kayış sistemi nasıldır bilemiyorum muhtemelen daha çok zevklidir. Ancak giriş olarak G29 oldukça yeterli geldi bana. İkinci elini shifterle beraber aşırı uyguna bulabildim çünkü. İleride T300 düşünebilirim. Tabii hevesimi alıp satadabilirim.

Aynen öyle bir shiftera 10K vermek koyuyor ya. Adaptör Simupad biliyorsunuzdur belki hocam oradan baktım adaptörü. Birde hcoam hep trueforce duyuyorum yok şöyle yenilik filan ama ne farkı ne yani trueforce ne oluyor tam olarak
Hayırlı olsun hocam peki bazı kronik sorunlar mesela pedallara toz kaçıyormuş veya shifter bazen 1 3 5 geçmiyormuş birde boşluk var diyorlar ama bana abartı geliyor boşluk olayı varmı bu sorunlar boşluk varsa o kadar rahatsız edici mi peki

Hocam trueforce, desteklenen oyunlarda ekstra titreşim motoruyla titreşim verilmesi. Yani titremeden başka özelliği yok. O yüzden ikisi arasında G29 daha mantıklı. Tabii bütçe yetiyorsa kesinlikle T300 RS GT.

Hocam trueforce, desteklenen oyunlarda ekstra titreşim motoruyla titreşim verilmesi. Yani titremeden başka özelliği yok. O yüzden ikisi arasında G29 daha mantıklı. Tabii bütçe yetiyorsa kesinlikle T300 RS GT.
Sağolasın hocam şuanlık T300 RS GT ile G29 Shifter yapmayı düşünüyorum

Hocam aynı araştırmaları bende yaptım. Alırken de korkum vardı biraz. Ancak söylenen kronik sorunların hiçbiri aldığım cihazda yok. Aldığım cihaz 1.5 sene kullanılmış ikinci el bir g29. ne aşırı fazla gelen dişli sesi var ne viteslerde geçmeme gibi kronik sorunlar ne de başka bir şey. Hiçbir sorunu yok. Tabii bu ileride olmayacağı anlamına gelmez. 2-3 gündür keyifle kullanıyorum vallahi. Boşluk dediğinden kastın ne bilmiyorum ama tek ama tek olmasaydı dediğim şey şu: Direksiyon tam ortadayken boşluk oluyor. Dişlinin etkisi olmuyor tam ortadayken. Bu da hafif sağa ve sola çok kolay döndüğünü gösteriyor. Yani düz yolda giderken dikkatli olmazsan araç kolayca şeridinden çıkabiliyor. Düz yolda tutmak için ekstra uğraşmak gerekiyor. Ama bu gerçekten çok ama çok düşük bir şekilde hissediliyor. Sorun olarak görmüyorum hocam şu anlık. Eğer G29 tercih edeceksen temizini bulmaya bak yeterli.

Boşluktan kastım odur hocam . Alırsam sıfır almayı düşünüyorum çokta bir fark yok sıfırla ikinci elinde belki yaşadığım şehirden kaynaklıdır. Akakçede en düşük 15K gösteriyor vitesiyle. Birde ses nasıldır hocam çok rahatsız ediyor mu

Ses bence söylenenin aksine hiç rahatsız etmiyor. Eğer gerçekten rahatsız eden bir ses varsa dişli bozuktur zaten. Ben de gram rahatsız edici bir ses yok. FFB gayet güzel çalışıyor. Maddiyat sorun değilse tabii sıfır al. 15k dediğin model muhtemelen shiftersız. Ben shifterli halini 10k ya aldım ikinci el olarak.

Sağo
Sağolasın hocam yardımın için yaza kadar düşüncem. İkinci el güzel denk gelirse alabilirim. Tekrardan sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…