G29 vs G923

Yardımlarınız için teşekkürler. Bir de şeyi soracağım arkadaşım direksiyon kiralayabilirsin falan dedi nasıl oluyor nasıl bitiyor hiç bilmiyorum. Onun hakkında da bilgi verebilir misiniz biraz.

Hocam direksiyona günlük veya aylık ücret veriyorsunuz. Onlar size direksiyonu kargoluyorlar süre bitince de siz onlara kargoluyorsunuz. (benim bilgim bu şekilde, belki elden teslim de vardır) Eğer direksiyon setini 1-2 ay sonra rafa kaldıracaksanız, satın almak yerine kiralamak daha mantıklı. Uzun vadeye vurduğumuzda satın almak daha mantıklı.

Hocam direksiyona günlük veya aylık ücret veriyorsunuz. Onlar size direksiyonu kargoluyorlar süre bitince de siz onlara kargoluyorsunuz. (benim bilgim bu şekilde, belki elden teslim de vardır) eğer direksiyon setini 1-2 ay sonra rafa kaldıracaksanız, satın almak yerine kiralamak daha mantıklı. Uzun vadeye vurduğumuzda satın almak daha mantıklı.

1-2 ay sonra rafa kaldırabilirim hiç belli olmaz işim. Nereden kiralayabilirim güvenilir bildiğiniz yerler var mı? Ha bir de bu bize yolladıkları direksiyon ikinci el yani kullanılmış eskimiş mi oluyor. En azından satın alacaksam bile deneyipte almış olurum.

1-2 ay sonra rafa kaldırabilirim hiç belli olmaz işim. Nereden kiralayabilirim güvenilir bildiğiniz yerler var mı? Ha bir de bu bize yolladıkları direksiyon ikinci el yani kullanılmış eskimiş mi oluyor. En azından satın alacaksam bile deneyipte almış olurum.
Sitelere baktığım kadarıyla yalnızca G29 kiralayabiliyorsunuz. Yorumlara göre direksiyonlar 0 kalitesinde oluyor diyorlar. (ülkemizde yaygın olmadığından ve daha yeni geldiğinden muhtemelen) Sitelerin güvenilirliği hakkında yorum yapabilecek bilgiye sahip değilim.

Sizce hangisi daha iyi? İki modelden birisini düşünüyorum. Thrustmaster önermeyin sıfır debriyajlı ve vitesli bulamıyorum bulsam bile fiyatı acayip yüksek.
İki direksiyon bire bir aynı, sadece biri Xbox ve PC uyumlu diğeri PS ve PC uyumlu.

İki direksiyon bire bir aynı, sadece biri Xbox ve PC uyumlu diğeri PS ve PC uyumlu.
Bilgi düzeltmesi : 2 direksiyon setinin de hem PS hem Xbox uyumlu modelleri var. G923'te Force Feedback'i ses ile güçlendiren True Force teknolojisi var. ( Çok farklı hissettirmiyor o ayrı bir mesele) G923'ün fren pedalında progressive yay kullanılıyor ve bu G29'daki linear yaydan çok daha güzel hissettiriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı