G29 vs T150 RS

EminKaymaz

Decapat
Daha fazla  
Hocalarım 15000 TL'ye Vatan'dan T150RS aldım ama kafam hala karışık. G29 mu T150 RS mi almalıyım? Hangisi daha sağlam ve kaliteli? G29 dişli ve çok sesli diyen çok ama T150 RS için de malzeme kalitesi düşük deniyor. Sizce hangisi, ETS, Forza, asetto oynayacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tebrik ederim kardeşim 15 yıllık ilkel bir seti sıfır alıp 15k gibi bir rakam vermişsin. Daha önceki konularda söylemiştim biraz bekle aldığına değecek bir set al diye. Benim önerdiğimi ne olduğu belli olmayan satıcılar diye almadın Türkiyede sahibi olmayan Thrustmaster aldın çok doğru seçim :)

Tebrik ederim kardeşim 15 yıllık ilkel bir seti sıfır alıp 15k gibi bir rakam vermişsin. Daha önceki konularda söylemiştim biraz bekle aldığına değecek bir set al diye. Benim önerdiğimi ne olduğu belli olmayan satıcılar diye almadın Türkiye'de sahibi olmayan Thrustmaster aldın çok doğru seçim :)

Hocam tüm konularda pxn V10 Pro önerip duruyorsun ürün sendeyse detaylı yorum yapar mısın? Ayrıca stokları ne zaman gelir kaç bin TL olur.

Hocam tüm konularda pxn V10 Pro önerip duruyorsun ürün sendeyse detaylı yorum yapar mısın? Ayrıca stokları ne zaman gelir kaç bin TL olur.

Bir de hocam mesela ben şimdi Vatan'dan aldım ürünü garantide güvenilir yer dediğiniz satıcı için kendiniz zamanında tekinsiz demişsiniz garantide sorun yapsalar sıkıntı ayrıca hocam T150 RS ile V10 Pro'nün bu kayışlı vs dd olmasının farkı tam olarak nedir benim yolun hissetme işte düzgün olmayan zeminde beni sallasın derdim yok.

Son düzenleme:

Bir de hocam mesela ben şimdi Vatan'dan aldım ürünü garantide güvenilir yer dediğiniz satıcı için kendiniz zamanında tekinsiz demişsiniz garantide sorun yapsalar sıkıntı ayrıca hocam T150 RS ile V10 Pro'nün bu kayışlı vs dd olmasının farkı tam olarak nedir benim yolun hissetme işte düzgün olmayan zeminde beni sallasın derdim yok.
Canım kardeşim ben V10 Pro'yu canlı gördüm ama kullanmadım ama benim önerimle alan arkadaşların hepsi memnun. Forumda konuları da duruyor video da var. Bende PXN'in VD6 modeli var ben güçlü bir set istedim o yüzden bütçem vardı aldım.

Ben burada hiçbir satıcı için tekinsiz de demedim. EUAS için çok profesyonel değiller dedim sadece ama 2 tane VD4 alan arkadaş vardı onlar sorunsuz iade etmişler oraya. Yerleri yurtları belli 2 gün sonra kaçacak bir firma değil. Ürünü yapamazlarsa da PXN'e iade ediyorlar ya yenisini ya parasını veriyorlar.

Setin kayışlı ve dd olmasının çok büyük farkı var. Yolu hissetme gibi bir derdin yoksa zaten direksiyon almanın anlamı yok gamepad de aynı işi görür. DD setler hem sessiz olur kayış gıcırtısı ya da dişli vurması sesi duymazsın. Hem de oyunun sana vermek istediği yol lastik ve araçla ilgili geri bildirimleri doğru alırsın. Gücü direkt olarak motordan aldığın için güç kaybı da yaşanmaz.

Thrustmaster'ın distribütörü Gelbura.com'du ve artık onlarla çalışmıyorlar. Kimin getirdiği belli değil. Sen zaten gidip mağazadan aldığın için iade şansın da yok. Güle güle kullanacaksın artık.

Canım kardeşim ben V10 Pro'yu canlı gördüm ama kullanmadım ama benim önerimle alan arkadaşların hepsi memnun. Forumda konuları da duruyor video da var. Bende Pxn'in VD6 modeli var ben güçlü bir set istedim o yüzden bütçem vardı aldım.

Ben burada hiçbir satıcı için tekinsiz de demedim. Euas için çok profesyonel değiller dedim sadece ama 2 tane VD4 alan arkadaş vardı onlar sorunsuz iade etmişler oraya. Yerleri yurtları belli 2 gün sonra kaçacak bir firma değil. Ürünü yapamazlarsa da Pxn'e iade ediyorlar ya yenisini ya parasını veriyorlar.

Setin kayışlı ve dd olmasının çok büyük farkı var. Yolu hissetme gibi bir derdin yoksa zaten direksiyon almanın anlamı yok gamepad de aynı işi görür. Dd setler hem sessiz olur kayış gıcırtısı ya da dişli vurması sesi duymazsın. Hem de oyunun sana vermek istediği yol lastik ve araçla ilgili geri bildirimleri doğru alırsın. Gücü direkt olarak motordan aldığın için güç kaybı da yaşanmaz.

Thrustmaster'ın distribütörü Gelbura.com'du ve artık onlarla çalışmıyorlar. Kimin getirdiği belli değil. Sen zaten gidip mağazadan aldığın için iade şansın da yok. Güle güle kullanacaksın artık.

Hocam internetten aldım ve daha elime ulaşmadı yarına anca geliyor kapıda reddetme şansım var.

Hocam internetten aldım ve daha elime ulaşmadı yarına anca geliyor kapıda reddetme şansım var.
Reddetme şansın varsa bence reddet. 10 yıllık ürüne o paraların verilmesi benim içime oturuyor. T150 ancak 2. Elde 6 bin TL civarına bulunursa alınır sıfır alınacak bir ürün değil.

Reddetme şansın varsa bence reddet. 10 yıllık ürüne o paraların verilmesi benim içime oturuyor. T150 ancak 2. elde 6 bin TL civarına bulunursa alınır sıfır alınacak bir ürün değil.

Hocam şimdi iade edemiyorum sanırım yarın direkt şubeye giderek direkt iade göndermeyi düşünüyorum. Yılın başına belki düşünüp bakarım.

Hocam şimdi iade edemiyorum sanırım yarın direkt şubeye giderek direkt iade göndermeyi düşünüyorum. Yılın başına belki düşünüp bakarım.
Yılbaşından sonra gelecek modellere göre karar ver bence. Israrla T150 ya da G29 alacaksan da 2. Ellerine yönel. Sıfır alıp zevk almayacaksın sonra zararın çok olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı