G29 vs T300 RS GT

Mami2003

Picopat
Daha fazla  
Bir direksiyon seti alacağım, çok iyi olsun istiyorum ve en büyük kriterim sessiz dönmesi, sessiz olması çok önemli. T300 RS GT iyi midir? G29 biraz daha ucuz olduğu için onu da düşündüm ama sesli mi diye düşündürdü çünkü çarklı sistemmiş, T300 RS GT kayışlı sistemmiş. Hangisi daha sessizdir? Artıları, eksileri nelerdir? Hangisi daha tercih edilebilir? G29 çok mu seslidir?

G29 kullanıyorum kulaklık takmak şart. Ayrıca aralarında bayağı fark var bütçe el veriyorsa kesinlikle T300 RS GT alınmalı.

Öncelikle G29 dişli sistemdir ve bu dişler dönerken yüksek ses çıkarırlar.
T300RS ise kayışlı sistemdir ve bu yüzden neredeyse 0 ses var. Fakat size önerim eğer T300RS sıfır alacaksanız onun yerine moza R5 almanız. T300RS onun yanında oyuncak kalır.

Moza r5>T300RS gt>G29

Fiyatlarına baktımda evet Direct Drive varken kayışlı direksiyon alınmaz.

Biraz da ne istediğine bağlı. Eğer ki ETS 2 oynayacağım diyorsan hiç ekstra masrafa gerek yok. G29 al geç. Rekabetçi bir yarış oynamayacağın için öyle gürültülü de çalışmaz. Ama yarış işine gireceksen yukarıda yazıldığı gibi Moza R5 öneririm.

Sıfır G29 bile kullandım bayagı ses yapıyor.

Ya Forza Horizon 5 oynayacagım drift yarış her şey var anlayacağınız gece çok geç saatlerde oynayacağım için ses benim için değil ev içinde aileye ses olmaması. Moza r5'in pedalları kötü gibi geldi debriyaj falan yok yüksek gibi falan

Hocam o pedallar kötü derseniz bana alın ben kullanayım T300RS GT pedalları hiç hoşuma gitmiyor açıkçası kendim kullanıyorum. Pedal sıralamasında da moza r5>G29>T300 diye gidiyor. Cünkü hem plastik hem potansiyometresi G29'dan daha düşük. Arasındaki en iyi pedlaı olan yine moza r5. ve T300 4 nm tork üretirken moza R5 5.5 nm üretiyor. Dediğim gibi aralarında dağlar kadar fark var. 33bin TL'ye debriyajı ile birlikte alabilirsiniz moza R5'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…