Beykr38

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar G29 alabilirim fakat beni biraz zorlar çok ucuza V900 buldum. Hala alınır mı? Bazı kişilere göre bir zaman sonra bıkacağımızı söyledikleri için düşük bir şey bakmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
G29 çok saçma bir karşılaştırma olmuş.

G29 çok saçma bir karşılaştırma olmuş.

Karşılaştırma değil biliyorum tabii ki G29 fakat denilenlere göre bir zaman sonra sıkıyormuş bende bir zaman sonra sıkılacağım şeye o kadar para vermek istemiyorum.

İki seti de kullandım. V900'e asla bulaşmayın derim. G29 alabiliyorsanız çok daha iyi olur. İkisini karşılaştırınca V900 oyuncak gibi kalıyor.

İki seti de kullandım. V900'e asla bulaşmayın derim. G29 alabiliyorsanız çok daha iyi olur. İkisini karşılaştırınca V900 oyuncak gibi kalıyor.

Peki direksiyon setinden bir zaman sonra bıkar mıyız?

Peki direksiyon setinden bir zaman sonra bıkar mıyız?
Evet bıkma ihtimaliniz yüksek. Eğer bir de her kullanım için söküp takmanız gerekiyorsa çok çabuk sıkabilir.

Evet bıkma ihtimaliniz yüksek. Eğer bir de her kullanım için söküp takmanız gerekiyorsa çok çabuk sıkabilir.
İşte bunun için bende DFGT veya V900 almayı düşünüyorum ama bazılarına göre DFGT Windows 11 de çalışmıyor.

Peki DFGT Windows 11 de çalışır mı?

Bir hevesle G29 almıştım, 2 ay sonra hevesimi alıp satmıştım fakat hala tadı damağımda öyle güzel bir hissiyatı var, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…