G29 vs V902

johnabruzzi25

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Bir direksiyon seti almayı düşünüyorum, başta F1 oyunları olmak üzere daha çok asetto ya da ralli gibi yarış ağırlıklı oyunlar oynayacağım ama arada ETS 2 falan da akarım yani. Öneriniz ne olur? Fiyat olarak 20 Max 30 bandını aşmayacak bir şekilde öneri yaparsanız sevinirim. G29 düşünüyordum ama dişliler bir zamandan sonra sıkıntı çıkarıyor gibisinden söylentiler var. Rampage V902'de yarış oyunlarında gitmeyebilir diye düşündüm. G29 ya da V902 sizce bu oynayacağım oyunları oynatır mı? Sağ olun şimdiden cevaplar için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Bir direksiyon seti almayı düşünüyorum, başta F1 oyunları olmak üzere daha çok asetto ya da ralli gibi yarış ağırlıklı oyunlar oynayacağım ama arada ETS 2 falan da akarım yani. Öneriniz ne olur? Fiyat olarak 20 Max 30 bandını aşmayacak bir şekilde öneri yaparsanız sevinirim. G29 düşünüyordum ama dişliler bir zamandan sonra sıkıntı çıkarıyor gibisinden söylentiler var. Rampage V902'de yarış oyunlarında gitmeyebilir diye düşündüm. G29 ya da V902 sizce bu oynayacağım oyunları oynatır mı? Sağ olun şimdiden cevaplar için.
Rampage zaten alınmaz. G29 iyidir.

30bine çıkıyorsanız neden G29? G29 almayın.
https://www.vatanbilgisayar.com/moza-r5-racing-simulator-bundle.html#genel-bakis takip edin buradan 25.400e kadar düştüğü oluyor bu fiyatlara çıkıp G29 almak büyük hata.

Hocam illaki G29 alacağım yazmadım neden öyle bir şey yazmışım harbiden anlamadım aslında şu an:D 30 bin bütçem tabii ki yok olsa Thrustmaster falan alırdım o an öyle yazmışım ama bilmiyorum. En fazla 20 bın olsun olsun 22 23 bin bütçem var. Thrustmaster T150 kovalıyorum uyguna getirirsem onu düşünüyorum aslında. Ama 17 18 bin fiyat bandında en F/P ürün G29 gibi duruyor şu an. O yüzden G29 var aklımda.

Moza R3 veya R5 alın. İkisinden de çok daha iyi direksiyon setleri bunlar.

R5 kadar bütçem yok ama R3 olabilir aslında hocam elime 25 26 bin gibi bir bütçe geçerse daha mantıklı duruyor. En kötü Thrustmaster T150 alırım en son çare olarak G29 düşünüyorum. Konuyu ilk açtığım günden beri bayağı araştırdım ve fikrimi değiştiren şeyler oldu. Tabii ki tamamen e sporcu gibi bir feedbacktir kalitedir bu tarz şeylere ihtiyacım yok ama hepten patates olmasın gibi bir durum aslında.

R3 indirimle birlikte vatan da 21bine kadar düşüyor. Şu ana kadar 4 kere falan gördüm ben düştüğünü. Sürekli kovalayın. O fiyata T150'den kat kat iyi Direct Drive olması bile yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı