G29 vs V995

TacsizKralTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 12 bin civarı bütçem var. İkinci el kesinlikle düşünmüyorum. Ya şu an V995 alıp kullanacağım ya da bekleyip G29 alacağım. Bunların arasından G29'un çok daha kaliteli olduğunu biliyorum fakat bütçe meselesi. Ayrıca G29 alırsam vitessiz olacak sonrasında tekrar vites almam gerekecek. V995 gerçekten kalitesiz bir model mi? Profesyonel olarak oynamayacağım günde maksimum 4-5 saat ETS 2, assetto oynayacağım. Devamlı olmayacak şekilde City Car Driving, Forza 4-5, BeamNG oyunlarında kullanmayı düşünüyorum bunlardan herhangi birinde bir sorun yaşatır mı? Beklentimi karşılar mı? Ayrıca ehliyetime çok az kaldı bununla alıştırma yapmak istiyorum City Car Driving oyununu o yüzden düşünüyorum işime yarar mı?

Biraz daha üstüne ekleyip Logitech G29 almanız daha iyi olacaktır. Rampage markasının bir direksiyonuna 11.000 TL civarı bir para asla vermezdim.

Aslında ben Rampage'ye karşı olan kalitesizlik düşüncesini anlamıyorum. Senelerce Rampage ürünler kullandım hiçbiri de bozulmadı veya bir sıkıntı çıkarmadı. Örneğin elektrikli scooterini kullanıyorum bu sene 4. senesi ve şu ana kadar 1 kez bile arıza çıkarmadı. Tabii kullanımdan dolayı bataryasında sıkıntılar veya çizikler vb. var ama bunlar normal, klavye kullanıyordum 6 sene falan kullandım sonrasında keyfi olarak değiştirdim hala kullanmak istesem çalışıyor. Aynı şekilde şu an kulaklık kullanıyorum. 4-5 ay oldu şu anlık memnunum. Acaba bu Rampage algısı daha çok eskiden ürettiği powerlerden vb. olabilir mi? V995 kullanan birisinin yorumunu almak çok iyi olurdu. Benim için önemli olan malzeme kalitesi, oyunların sorunsuz görmesi, FFB konusunda üzmemesi ve ömrü. Çünkü arada vitesli hesap edersek 6K gibi bir fark var.

Aslında ben Rampage'ye karşı olan kalitesizlik düşüncesini anlamıyorum. Senelerce Rampage ürünler kullandım hiçbiri de bozulmadı veya bir sıkıntı çıkarmadı. Örneğin elektrikli scooterini kullanıyorum bu sene 4. senesi ve şu ana kadar 1 kez bile arıza çıkarmadı. Tabii kullanımdan dolayı bataryasında sıkıntılar veya çizikler vb. var ama bunlar normal, klavye kullanıyordum 6 sene falan kullandım sonrasında keyfi olarak değiştirdim hala kullanmak istesem çalışıyor. Aynı şekilde şu an kulaklık kullanıyorum. 4-5 ay oldu şu anlık memnunum. Acaba bu Rampage algısı daha çok eskiden ürettiği powerlerden vb. olabilir mi? V995 kullanan birisinin yorumunu almak çok iyi olurdu. Benim için önemli olan malzeme kalitesi, oyunların sorunsuz görmesi, FFB konusunda üzmemesi ve ömrü. Çünkü arada vitesli hesap edersek 6K gibi bir fark var.

Kesinlikle beklediğinize değecek bir fark. Belli bir süre shifter almadan oynamak zorunda kalsanız bile G29 daha iyi bir tercih olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı