G2a AC unity Key banned

tngemin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar g2a dan ac unity keyi satın almıştım oyun sağlıklı bir şekilde çalışıyordu fakat dün gece saatlerinde oyun keyi banlandı. Uplay ve g2a ile iletişime geçtim uplayden cevap beklemekteyim. Bu sorunu daha önceden yaşayan ve sonuçlandıran birisi var ise sonucu paylaşabilir mi ? uPlay uygulamasında oyun kütüphanemde halen , tarayıcıdanda erişim sağladığımda oyuna sahip olduğum görülüyor ne yapmalym ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun bendede var. Bende g2a ve ubisoft a ticket attım bekliyorum bakalım ne olacak.

Büyük ihtimalle çalıntı kartla alınıp satışa koyulmuş o keyler

ARkadaşlar g2a dan gelen yanıta göre en kötü para iadesi yapılacakmış .Beklemede kalmamız söyleniyor haberiniz olsun

Tahminen bir süre verdilermi, yoksa onlar bize dönüş yapana kadar bekleyecekmiyiz.

Hocam hergün yazıyorum fakat sürekli üzgünler ve gerekinin yapıldığını araştırmaların sürdüğünü dahada uzun sürebilceğini söylüyorlar ama mağdur bırakılmayacakmışız

Bende Ac : Unity keyi almayı düşünüyorum. Bir gelişme var mı ?

Key iade edileli çok oldu g2a tarafından daha doğrusu banlanmış key ubisoft tarafından tekrar aktif hale getirildi G2a.com dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…