G2A.com Goldmine ve para kazanma

özgentore

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar g2a.com adlı siteyi birçoğumuz biliyordur bilmeyenler varsa kısaca açıklıyım. Bu sitede oyunlar, işletim sistemleri ve programlar gibi bir çok yazılımın orjinal cd keyleri satılmakta. Neden ucuz diye sorarsanız adamlar posta ile uğraşmıyor herhangi bi cd/dvd vs, kutusu yollamıyor bu sebepten daha ucuz. Ben daha önce iki adet windows 8.1 pro aldım gayet sağlıklı ve orjinal olarak kullanıyorum. Siteden bir cd key aldığımız zaman 10 dakika içerisinde yolluyorlar eğer yollamazlarsa satış iptal ediliyor ve paramızı geri alıyoruz. Bu sitenin 7/24 çalıştığınıda söylemek isterim.

Goldmine konusuna gelince bildiğimiz bitcoin yada mining gibi değil bir çoğumuz hatırlarız saadet zinciri olayını yada şuan herbalife kurumlarının yaptığı gibi önce üye oluyoruz bize bir link veriyor bu linke tıklayıp üye olan arkadaşlar sayesinde bir para zinciri oluşmaya başlıyor kim ne kadar üye yapar ve bu üyeler ne kadar alışveriş yaparsa bu sayede para kazanmaya başlıyoruz. İsteyen deneyebilir en azından oyun falan alırken biraz katkıda bulunur çok büyük gelir kapısı olduğunu sanmıyorum ama denemeye değer.

G2A.COM Marketplace

Konuyu açan arkadaş kendi linkini vermiş. Uyanık sanıyor kendini heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…