resulsever Hectopat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 96 Yer Üsküdar, Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #11 Cebrail Ekici dedi: Oyunu almak istedim parayı çekti ve resimdeki sayfa geldi oyunu almışmıyım acaba?Eki Görüntüle 22446 Genişletmek için tıkla... Paranın iade edildiğini söylüyor.
Cebrail Ekici dedi: Oyunu almak istedim parayı çekti ve resimdeki sayfa geldi oyunu almışmıyım acaba?Eki Görüntüle 22446 Genişletmek için tıkla... Paranın iade edildiğini söylüyor.
Cebrail Ekici Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 305 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2014 #12 Paypal dan yaptım alışverişi şimdi girdim böyle bir ekranla karşılaştım.
Cebrail Ekici Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 305 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2014 #13 Ayrıntılar a tıkladığım zaman böyle bir ekran geldi ama çektiği para ne paypal hesabımda ne de banka hesabında yok ne yapmam gerek?
Ayrıntılar a tıkladığım zaman böyle bir ekran geldi ama çektiği para ne paypal hesabımda ne de banka hesabında yok ne yapmam gerek?