G2A güvenilir mi ?

Eray_Z

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben G2A den oyun almak istiyorum sizce güvenilir mi? Steam den almaya kalsam çok pahlılar zaten 14 yaşındayım biriktirdiğim paralarla alcam. Birde sorun çıkarsa paramı geri alabili rmiyim?

Teşekürler

Son düzenleyen: Moderatör:
G2A güvenilir ancak sen satın alım yaparken G2A Shield ile almayı unutma. Ben 150bin satış yapmış 5 yıldızı mevcut birisinden BF3 Premium Edition aldım ve geçersiz anahtar yolladı. O yüzden bu satıcı çok güvenilir görünüyor düzgün key yollar deyip korumasız satım alım yapmayın derim.

Ufak alışverişler yapacaksan shield gerek yok ama arkadaşın dediği gibi BF3 gibi pahalı oyunlar alacaksan kesinlikle shield açık alış-veriş yapmalısın. Bunun dışında tamamen güvenilir bir site.

Tabii ki güvenilir ancak oyunu sen-ben gibi insanlardan alıyorsun. Bunun için bol referanslı kişileri seçmeni tercih ederim. Ayrıca bir sorun çıktığında iade edebiliyorsun ancak alışverişi gerçekleştirirken ekran görüntüsü alman lazım. Ben Row versiyon oyun aldığımda satıcı bana Rus versiyonu yollamıştı. Bende alışveriş esnasında ekran görüntüsü alıp ispatlamıştım, böylece iadeyi gerçekleştirdiler.

GLOBAL olmasına dikkat edin Bölge kilidi olmasın..
Satıcının Reytingi ve yaptığı satış sayısı önemli..
Eğer 20$ üstü alım yapıcaksanız Shield mutlaka gerekli.. hatta 10$ dolardan yüksek diyelim..
Güvenilir ve kaliteli bir alışveriş sitesidir..

Eray kardeşim pahalı bir oyun alacaksan mümkün olduğu kadar uzak dur o siteden, sorunsuz aktive etsen bile oyun hesabından uçup gidebilir ve hiçbir hak iddia edemeyebilirsin, bu dolandırıcılığı yapan çok. Biriktirdiğin paralara yazık, steam indirim zamanlarını bekle öyle ucuz bir şekilde al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…