B Burak ersoy Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar Bannerlord almak istiyorum ve buradasi diğer sitelere göre çok uygun. Güvenilir mi? https://www.g2a.com/try-to-get-mount-blade-ii-bannerlord-random-1-key-pc-steam-key-global-i10000507535001 www.g2a.com Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2025
Arkadaşlar Bannerlord almak istiyorum ve buradasi diğer sitelere göre çok uygun. Güvenilir mi? https://www.g2a.com/try-to-get-mount-blade-ii-bannerlord-random-1-key-pc-steam-key-global-i10000507535001 www.g2a.com
CengizD Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #2 Çok eskiden bir kaç kere alışveriş yapmıştım. Sorun olmamıştı.
W WrOwLed Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 415 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #3 Güvenilir . Rahatlikla alisveris yapabilirsin . Ama satin alacagin şeyin açıklamayı ve detaylari iyi oku öyle al . Ne satın alacaksın ?
Güvenilir . Rahatlikla alisveris yapabilirsin . Ama satin alacagin şeyin açıklamayı ve detaylari iyi oku öyle al . Ne satın alacaksın ?
B Burak ersoy Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #4 WrOwLed dedi: Güvenilir. Rahatlikla alisveris yapabilirsin. Ama satin alacagin şeyin açıklamayı ve detaylari iyi oku öyle al. Ne satın alacaksın? Genişletmek için tıkla... Bannerlord alacaktım satin aldim Baldur's Gate verdi
WrOwLed dedi: Güvenilir. Rahatlikla alisveris yapabilirsin. Ama satin alacagin şeyin açıklamayı ve detaylari iyi oku öyle al. Ne satın alacaksın? Genişletmek için tıkla... Bannerlord alacaktım satin aldim Baldur's Gate verdi
W WrOwLed Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 415 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #5 Burak ersoy dedi: Bannerlord alacaktım satin aldim Baldur's Gate verdi Genişletmek için tıkla... Güvenilir . Alabilirsin .
Burak ersoy dedi: Bannerlord alacaktım satin aldim Baldur's Gate verdi Genişletmek için tıkla... Güvenilir . Alabilirsin .
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.971 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2025 #6 Burak ersoy dedi: Bannerlord alacaktım satin aldim Baldur's Gate verdi Genişletmek için tıkla... Random Key çünkü. Bannerlord şanslıysan geliyor.
Burak ersoy dedi: Bannerlord alacaktım satin aldim Baldur's Gate verdi Genişletmek için tıkla... Random Key çünkü. Bannerlord şanslıysan geliyor.