Bugun ininal kartıma parayi yukletip g2a'nin sitesinden arma 3 alacaktim. Parayi yuklettim arma 3'u aldim. Checkout kisminda bilgileri falan yazdim sonra odeme hata verdi. Param da gitti keyde gelmedi. Ne yapabilirim bilgisi olan ?
I was just trying to buy Arma 3 with my Inınal Card. During the checkout proces, I got an error. My money was pulled but I did not get the code. My e-mail address was: (e-posta adresin).
G2A zaten key göndermiyor, sen alıyorsun. Ödemenin onaylanması zaman alabilir. Onaylandığı zaman token gelecek, onunla destek biriminden oyununu alacaksın.
Almış olduğun oyun PL yani Polonya için geçerli , Global değil ve bu oyunu alsan dahi Türkiye'den aktifleştiremez , oynayamazsın. Anca vpn filan kullanarak bi şekilde oynarsın bu da çok zahmetli olur bence ödemeni geri al .
-Bilmiyorsun diye tahmin ettim bilerek aldıysan sıkıntı yok.
Almış olduğun oyun PL yani Polonya için geçerli , Global değil ve bu oyunu alsan dahi Türkiye'den aktifleştiremez , oynayamazsın. Anca vpn filan kullanarak bi şekilde oynarsın bu da çok zahmetli olur bence ödemeni geri al .
-Bilmiyorsun diye tahmin ettim bilerek aldıysan sıkıntı yok.
PL kodu aldıgımı biliyorum çoğu arkadaşım PL kodu alıp VPN ile aktif etti bir sorun çıkmadı hepside g2a'dan aldı fakat ben alınca böyle bi sorunla karşılaştım.