emre bedel Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2017 #1 Arkadaşlar Battlefiled 1 oyununu alacağım. Yaklaşık iki sitede de aynı fiyat hangisinden almalıyım? Hangisi daha güvenli olur? Bir de kullanıcılar sattığı için biraz endişeliyim bi sıkıntı olur mu bunlarda? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2017
Arkadaşlar Battlefiled 1 oyununu alacağım. Yaklaşık iki sitede de aynı fiyat hangisinden almalıyım? Hangisi daha güvenli olur? Bir de kullanıcılar sattığı için biraz endişeliyim bi sıkıntı olur mu bunlarda?
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2017 #2 Kinguin'den almanı öneririm. G2A yurt dışında çok sevilen bir marka değil.
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 23 Ağustos 2017 #3 G2A kullanmadım. Kinguin kullandım. Kinguin güvenilirdir ben öneririm.
B Burak Baykara Hectopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 138 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2017 #5 Hangisi ucuzsa oradan al. İkisinin arasında hiçbir fark yok. Markacı olmayın.
emre bedel Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2017 #6 Dolandırılma gibi bişey olmaz değil mi? Biliyorum büyük siteler de kullanıcılar sattığı için güvenemiyorum.
Dolandırılma gibi bişey olmaz değil mi? Biliyorum büyük siteler de kullanıcılar sattığı için güvenemiyorum.
canererten96 Megapat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 452 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2017 #7 Olmaz. Puanı yüksek satıcılardan satın al.
M Mr.Acar Ziyaretçi 3 Eylül 2017 #8 G2A Shield alırsanız dolandırma şansınız sıfır. Çünkü yanlış key tuşuna basarsanız koşulsuz iade veriyorlar. Ama G2A Shield'e sponsor (satın alman) gerek.
G2A Shield alırsanız dolandırma şansınız sıfır. Çünkü yanlış key tuşuna basarsanız koşulsuz iade veriyorlar. Ama G2A Shield'e sponsor (satın alman) gerek.
emre bedel Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2017 #9 "Kinguin Buyer Protection" var onuda kullanabilirim . G2A'ya hiç bulaşmak istemiyorum. Herkese akıl verdiği için teşekkürler.
"Kinguin Buyer Protection" var onuda kullanabilirim . G2A'ya hiç bulaşmak istemiyorum. Herkese akıl verdiği için teşekkürler.