L Logoless Megapat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar ben G2A'dan oyun alacağım. Fakat TRY ile alırken hata alıyorum. USD ile alırsam sorun çıkar mı? Bu arada Paypal Nakit kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2015
Arkadaşlar ben G2A'dan oyun alacağım. Fakat TRY ile alırken hata alıyorum. USD ile alırsam sorun çıkar mı? Bu arada Paypal Nakit kullanıyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Mayıs 2015 #2 Sıkıntının ne olduğu önemli. Yine de USD ile deneyin. Ben bir sorun yaşamadım bugüne kadar.
L Logoless Megapat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #3 MF dedi: Sıkıntının ne olduğu önemli. Yine de USD ile deneyin. Ben bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Genişletmek için tıkla... Paypal kaynakli bir hata yaşıyorum.
MF dedi: Sıkıntının ne olduğu önemli. Yine de USD ile deneyin. Ben bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Genişletmek için tıkla... Paypal kaynakli bir hata yaşıyorum.
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #4 USD ile alırsanız daha pahalıya geliyordu sanırım. Fakat bir araştırın öyle alın.
L Logoless Megapat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #5 adn1925 dedi: USD ile alırsanız daha pahalıya geliyordu sanırım. Fakat bir araştırın öyle alın. Genişletmek için tıkla... En fazla 1-2 TL farkeder.
adn1925 dedi: USD ile alırsanız daha pahalıya geliyordu sanırım. Fakat bir araştırın öyle alın. Genişletmek için tıkla... En fazla 1-2 TL farkeder.
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #6 Ayrıca PayPal döviz bazında aldığı için o da cebe birkaç kuruş atıyordur.
L Logoless Megapat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2015 #7 adn1925 dedi: Ayrıca PayPal döviz bazında aldığı için o da cebe birkaç kuruş atıyordur. Genişletmek için tıkla... Evet. Malesef. MF dedi: Sıkıntının ne olduğu önemli. Yine de USD ile deneyin. Ben bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Genişletmek için tıkla... Peki benim kartım PayPal Nakit kart olduğu için normal paypal kısmından alamıyorum. Kredi kartı/Banka kartı bölümünden alsam sorun olur mu ? Steam'den öyle alıyorum.
adn1925 dedi: Ayrıca PayPal döviz bazında aldığı için o da cebe birkaç kuruş atıyordur. Genişletmek için tıkla... Evet. Malesef. MF dedi: Sıkıntının ne olduğu önemli. Yine de USD ile deneyin. Ben bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Genişletmek için tıkla... Peki benim kartım PayPal Nakit kart olduğu için normal paypal kısmından alamıyorum. Kredi kartı/Banka kartı bölümünden alsam sorun olur mu ? Steam'den öyle alıyorum.