Kadir Taşdelen Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #1 G2A'dan oyun aldığımda Steam'den etkinleştirdikten sonra bir sıkıntı çıkmadan oynayabilir miyim ? Bir de bu site güvenilir midir ? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2015
G2A'dan oyun aldığımda Steam'den etkinleştirdikten sonra bir sıkıntı çıkmadan oynayabilir miyim ? Bir de bu site güvenilir midir ?
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #2 Ben ETS2 aldım bir sıkıntı yaşamadım.
SnowGhost Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 227 Makaleler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #3 Bende battlefield 3 premium satın aldım bir sıkıntı çıkmadı . Ubisoft sıkıntı çıkarmıştı fakat bazı oyunları geri iade edeceğini duyurmuştu. Yani genel olarak kullanılan bir site.
Bende battlefield 3 premium satın aldım bir sıkıntı çıkmadı . Ubisoft sıkıntı çıkarmıştı fakat bazı oyunları geri iade edeceğini duyurmuştu. Yani genel olarak kullanılan bir site.
Nerding_Gamers Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 155 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2015 #4 alacağın oyuna göre değişir, çok garanti olsun diyosan 1,5 dolara garantili al, alırken video kaydı yap, çalışmazsa geri ödüyorlar paranı
alacağın oyuna göre değişir, çok garanti olsun diyosan 1,5 dolara garantili al, alırken video kaydı yap, çalışmazsa geri ödüyorlar paranı