elmuratico Hectopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #1 G2A adlı siteden random steam key alan var mı acaba ? Varsa çıkan oyunları yazabilir misiniz, kaliteli oyun geliyor mu ?
G2A adlı siteden random steam key alan var mı acaba ? Varsa çıkan oyunları yazabilir misiniz, kaliteli oyun geliyor mu ?
GreatOttoman Hectopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #2 Ben yürek yiyip aldım 1 tane steamda bedava olan abuk subuk bir oyunun keyini verdiler benim şansıma mı bilmem
Ben yürek yiyip aldım 1 tane steamda bedava olan abuk subuk bir oyunun keyini verdiler benim şansıma mı bilmem
elmuratico Hectopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #3 Ben de denemelik bir tane alayım bakalım ne çıkacak
GreatOttoman Hectopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #4 elmuratico dedi: Ben de denemelik bir tane alayım bakalım ne çıkacak Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin ama bir şey çıkmaz bence.
elmuratico dedi: Ben de denemelik bir tane alayım bakalım ne çıkacak Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin ama bir şey çıkmaz bence.
S swimmer_tr Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 355 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2015 #5 Ben 5 li paketini aldim sacma sapan oyunlar verdiler ben de giveaway sitelerinden birinde dagittim hepsini
Ben 5 li paketini aldim sacma sapan oyunlar verdiler ben de giveaway sitelerinden birinde dagittim hepsini
gametel Hectopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 13 19 Haziran 2015 #6 Artık Türkiye de de var random key ama bişey çıktıgını pek gören yok. Aslında cok fazla oyun var o yüzden dandik oyun deng gelmesi çok yüksek normalde 250 liralık oyunda çıkabilir . Denemek isteyen gameticaret.com steam bölümünden alabilir.
Artık Türkiye de de var random key ama bişey çıktıgını pek gören yok. Aslında cok fazla oyun var o yüzden dandik oyun deng gelmesi çok yüksek normalde 250 liralık oyunda çıkabilir . Denemek isteyen gameticaret.com steam bölümünden alabilir.
Batuhan Safalı Hectopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2015 #7 Ben 2 tane 10 random key, 1 tane de premium aldım hepsi çöp çıktı istersen çıkan oyunların resmini atarım. Yani boşuna para vermeyin.
Ben 2 tane 10 random key, 1 tane de premium aldım hepsi çöp çıktı istersen çıkan oyunların resmini atarım. Yani boşuna para vermeyin.
mustafaicten1 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2017 #8 10 tane aldım en az 7'si candy crush. Hiç savaş oyunu yok. Hepsini babam oynar ama ben hiç GreatOttoman dedi: Ben yürek yiyip aldım 1 tane steamda bedava olan abuk subuk bir oyunun keyini verdiler benim şansıma mı bilmem Genişletmek için tıkla... bende de 1 tane beleş var.
10 tane aldım en az 7'si candy crush. Hiç savaş oyunu yok. Hepsini babam oynar ama ben hiç GreatOttoman dedi: Ben yürek yiyip aldım 1 tane steamda bedava olan abuk subuk bir oyunun keyini verdiler benim şansıma mı bilmem Genişletmek için tıkla... bende de 1 tane beleş var.