E enesrnn06 Yoctopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar uyguna oyun kodları alıp G2A da yurt dışına satmak istiyorum ama satış hesabını açarken zorlanıyorum G2A hakkında bilgisi olan varsa bana ulaşabilir mi satış yapmak istiyorum.
Arkadaşlar uyguna oyun kodları alıp G2A da yurt dışına satmak istiyorum ama satış hesabını açarken zorlanıyorum G2A hakkında bilgisi olan varsa bana ulaşabilir mi satış yapmak istiyorum.
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2024 #2 Valla hocam onu bilmiyorum ancak uyarmak için yazıyorum. Vergi işini hallettiniz değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS E enesrnn06 Yoctopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #3 Darth Urfha dedi: Valla hocam onu bilmiyorum ancak uyarmak için yazıyorum. Vergi işini hallettiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Vergi işi sorun değil şahıs şirketi acicaz ama bilgi lazım aşamalari gecemiyoruz akıl hocası lazım Artı 1 Eksi
Darth Urfha dedi: Valla hocam onu bilmiyorum ancak uyarmak için yazıyorum. Vergi işini hallettiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Vergi işi sorun değil şahıs şirketi acicaz ama bilgi lazım aşamalari gecemiyoruz akıl hocası lazım