Anıl Varan Hectopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #1 2 gün önce gta 5 aldım. Oynadım baya, online falan da giriyordum sonra gift removed diyerek gitti oyun. Lütfen yardım edin. Neden böyle oldu?
2 gün önce gta 5 aldım. Oynadım baya, online falan da giriyordum sonra gift removed diyerek gitti oyun. Lütfen yardım edin. Neden böyle oldu?
Selimhan Hectopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #2 Nedenini bilmem fakat Türkçe olarak çevirirsek Hediye kodu kaldırıldı diyor bence hemen G2A ile iletişim kurun.
Nedenini bilmem fakat Türkçe olarak çevirirsek Hediye kodu kaldırıldı diyor bence hemen G2A ile iletişim kurun.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.787 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #3 Hediye eden kişi 2 hafta içinde iade edebiliyor satın aldığı oyunu, yani size biri oyunu gönderir siz de parayı gönderirsiniz ama adam daha sonra oyunu geri verirse ortada kalırsınız, böyle bir durum olmuş.
Hediye eden kişi 2 hafta içinde iade edebiliyor satın aldığı oyunu, yani size biri oyunu gönderir siz de parayı gönderirsiniz ama adam daha sonra oyunu geri verirse ortada kalırsınız, böyle bir durum olmuş.