G2A tarafından tam 1,900€ dolandırıldım

spade

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba. Şimdi size başımdan geçenleri anlatacağım.

Bu G2A adlı dijital ürün satış servisine vergi levhamı göndererek satıcı olma isteğimi belirttim. Ardından hesabım sebepsiz yere kapatıldı. Bir başka mail adresinden 1 ay sonra tekrar başvuruda bulundum ve bu kez onaylandı.

Mağazamı oluşturduktan sonra 15 gün içerisinde 2,000€ civarı satış yaptım. Birkaç gün önce para çekim talebi oluşturdum ve bugün hesabım kapatıldı. Hayatınızda görüp görebileceğiniz en rezil müşteri desteğine sahip bir site. Hiçbir bilgi vermeden hesabımı kapattılar. İçerdeki parayı alabilecek miyiz alamayacak miyiz hiçbir iletişim bilgi destek yok. Sosyal medyadan tutun Reddit'e kadar yazmadıgım yer kalmadı. Kimse ilgilenmiyor.

Uluslararası şikayetler nasıl ilerliyor, ne yapmam gerek, nasıl ulaşacağım bu arkadaşlara, bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Siber suçlara giriyor birazda avukattan danışmanlık almanızı öneririm az para değil.

Geçmiş olsun.
Bir avukattan destek almanı istemişler ama bu konuda bilgili bir avukat bile bulamazsın.
Bırak parayı.
O nedenle Ph'ı yüksek bir soguk su iç.

Bir avukattan destek almanı istemişler ama bu konuda bilgili bir avukat bile bulamazsın.
Bu kadar kesin konuştuğuna göre barolar birliği başkanı falansın herhalde. Uluslararası istinabe yargı sisteminde uzun zamandır kullanılan bir şey. Ne kadar uzun sürse de çözüme kavuşuyor.

Birden fazla mail kullanımı dolayısıyla geçici bir block atmıslar hesaba.

Dün akşam saatlerinde açıldı ve ödemeyi aldım.

Ph ı yüksek su için teşekkürler. Sağlığa her daim yararlıdır.

Vallahi adına sevindim. Ama bu 2 gün senin için çok kötü geçmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…