yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar acaba bu fiyatlar gerçek mi ? Almalı mıyım ? Steamda 99 lira iken burada 40 lira. 
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Kasım 2014 #2 Yiğithan sen soru mu sorduğunu sanıyorsun şimdi? Ya da dalga mı geçiyorsun? Nerede 40 lira?
Dinar Düzbak Megapat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 855 Yer Balıkesir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #3 Bende şimdi baktım. Hatta 38.59 tl ama RU key. VPN ile aktive edilebiliyor diye duymuştum biri denesin bakalım önce Daha önce defalarca konu açıldı G2a güvenilir mi diye. Güvenilir hatta bende alışveriş yaptım bir sorun çıkmadı.
Bende şimdi baktım. Hatta 38.59 tl ama RU key. VPN ile aktive edilebiliyor diye duymuştum biri denesin bakalım önce Daha önce defalarca konu açıldı G2a güvenilir mi diye. Güvenilir hatta bende alışveriş yaptım bir sorun çıkmadı.
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #4 Hocam ben daha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadım, ama 19 dolar dediği için şaşırdım. Açıklarsanız sevinirim. MF dedi: Yiğithan sen soru mu sorduğunu sanıyorsun şimdi? Ya da dalga mı geçiyorsun? Nerede 40 lira? Genişletmek için tıkla... Estağfirullah dalga geçmek değil amacım, cahilliğime verin. G2A sitesinde 19.91$ yazdığı için sordum.
Hocam ben daha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadım, ama 19 dolar dediği için şaşırdım. Açıklarsanız sevinirim. MF dedi: Yiğithan sen soru mu sorduğunu sanıyorsun şimdi? Ya da dalga mı geçiyorsun? Nerede 40 lira? Genişletmek için tıkla... Estağfirullah dalga geçmek değil amacım, cahilliğime verin. G2A sitesinde 19.91$ yazdığı için sordum.
Dinar Düzbak Megapat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 855 Yer Balıkesir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #5 Call of Duty: Advanced Warfare STEAM CD-KEY PREORDER RU - Buy cheap - G2A.COM Resmin üstünde bir açıklama var. Sadece o ülkelerde aktif edilebilir. VPN tarzı programlar kullanarak o ülkelerden birinden giriş yapılıp key aktive edilebiliyor diye biliyorum. Ama hiç denemedim.
Call of Duty: Advanced Warfare STEAM CD-KEY PREORDER RU - Buy cheap - G2A.COM Resmin üstünde bir açıklama var. Sadece o ülkelerde aktif edilebilir. VPN tarzı programlar kullanarak o ülkelerden birinden giriş yapılıp key aktive edilebiliyor diye biliyorum. Ama hiç denemedim.
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #6 Dinar Düzbak dedi: Call of Duty: Advanced Warfare STEAM CD-KEY PREORDER RU - Buy cheap - G2A.COM Resmin üstünde bir açıklama var. Sadece o ülkelerde aktif edilebilir. VPN tarzı programlar kullanarak o ülkelerden birinden giriş yapılıp key aktive edilebiliyor diye biliyorum. Ama hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Hesabı falan banlarlar, o zaman düş yataklara artık.
Dinar Düzbak dedi: Call of Duty: Advanced Warfare STEAM CD-KEY PREORDER RU - Buy cheap - G2A.COM Resmin üstünde bir açıklama var. Sadece o ülkelerde aktif edilebilir. VPN tarzı programlar kullanarak o ülkelerden birinden giriş yapılıp key aktive edilebiliyor diye biliyorum. Ama hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Hesabı falan banlarlar, o zaman düş yataklara artık.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Kasım 2014 #7 RU oyun tavsiye etmiyorum.
Dinar Düzbak Megapat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 855 Yer Balıkesir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #8 yigithancivgin dedi: Hesabı falan banlarlar, o zaman düş yataklara artık. Genişletmek için tıkla... Ne yani bir koşu Azerbaycan'a gitmiş orada satın alıp aktive edip geri gelmiş olamaz mıyım
yigithancivgin dedi: Hesabı falan banlarlar, o zaman düş yataklara artık. Genişletmek için tıkla... Ne yani bir koşu Azerbaycan'a gitmiş orada satın alıp aktive edip geri gelmiş olamaz mıyım
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #9 Dinar Düzbak dedi: Ne yani bir koşu Azerbaycan'a gitmiş orada satın alıp aktive edip geri gelmiş olamaz mıyım Genişletmek için tıkla... Olabilir tabi ki, fakat o kadar para yatırdıktan sonra hesaba banlanma korkusu da oluyor insanda.
Dinar Düzbak dedi: Ne yani bir koşu Azerbaycan'a gitmiş orada satın alıp aktive edip geri gelmiş olamaz mıyım Genişletmek için tıkla... Olabilir tabi ki, fakat o kadar para yatırdıktan sonra hesaba banlanma korkusu da oluyor insanda.