G2A'da Oyun Satmak Mantıklı Mı?

Daha fazla  
G2A sitesi oyun keyleri ya da link şeklinde oyun satan bir site. Bircok platform icin oyunlar var. Farkettim ki Turkiyeden fazla satici yok. Ben de oyun satmaya baslamayi dusunuyorum. Ama sadece Turkiye ici kod satacagim. Sizce tutar mi yoksa bosuna ugrasmayayim mi? Baslama nedenim ailemin durumu iyi degil ama ekran karti almak istiyorum. 400 TL kazansam yeter. O da hemen hemen 80 oyun satmaya esit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana şöyle söyleyeyim eğer kaybedecek bir şeyin yoksa yani ortaya sermaye falan koymuyorsan koy satışa kalsın. Orada illa alıcısı olur.

Ortaya koyacagim 6TL para onunla shadow warrior alip satisa koyacagim. Baslarda zaten 18 TL olup 1.80'e dusen oyunlar var ya onlari koyacagim icin ortaya bi sermaye koymayacagim. Yorumun icin saol ☺

Envanterinden gift olarak yollamayı düşünüyorsan Türkiyeden alınan ürünler Türkiyede aktif edilebilir diye bir uyarı veriyor, nasıl üstesinden geleceksin bunun? Onun haricinde oyunu yollamadı şeklinde eksi veren dolandırıcılar da olacak, senden bir daha isteyecek, sen de dolandırıcı gibi görünmemek için bir daha vermek zorunda kalacaksın. Bu gibi durumları da göz önünde bulundur.
Ayrıca oyunları kod olarak kimden alacaksın, kutulu alman lazım. Kodların bölge kısıtlaması olmadığından nasıl emin olacaksın, bunlardan anlayan bir tedarikçiye ihtiyacın var.
Bunları söylüyorum çünkü G2A'da Türkiye'ye özel oyun diye bir şey görmedim, bu işe bir şekilde global olarak girmen lazım.

Son düzenleme:
Öncelikle gift ile yollamak yok zaten dolandırıcılığıu engellemek için. Link ile alıyoruz. O linki giriyoruz. Link de g2a tarafından kontrol ediliyo gidip de youtube falan yazmasın diye G2a da TR var global haricinde. Ru da var. Onu ekleyebiliyosun. Basvurudu bulunuyosun istedigin oyun icin. Sonra .... Cs key Tr yaziyor. Icine girdiginde de bu urun sadece turkiye icindir yaziyo. O yonden sikinti olmuyor. Fakat acaba tutar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…