D DonanimciBey5837 Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar bu verdiğim linkteki Rainbow Starter Pack mi yoksa Steamda ki 149 TL olan normal hali mi ? Yanıtladığınızda alacağım. Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Buy Steam PC CD-Key (Global) - G2A.COM Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2017
Arkadaşlar bu verdiğim linkteki Rainbow Starter Pack mi yoksa Steamda ki 149 TL olan normal hali mi ? Yanıtladığınızda alacağım. Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Buy Steam PC CD-Key (Global) - G2A.COM
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.296 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 23 Haziran 2017 #2 90 TL olması lazım steamde normali Artı 0 Eksi
KS KS D DonanimciBey5837 Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #3 dgknyl dedi: 90 TL olması lazım steamde normali Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Rainbow indirime girmedi zannediyordum. Rainbow alındı konu kilit Artı 0 Eksi
dgknyl dedi: 90 TL olması lazım steamde normali Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Rainbow indirime girmedi zannediyordum. Rainbow alındı konu kilit
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.296 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 23 Haziran 2017 #4 Silinen üye dedi: Teşekkürler hocam Rainbow indirime girmedi zannediyordum. Rainbow alındı konu kilit Genişletmek için tıkla... Oyunu oynayıp bana bilgi verir misiniz ? Sarıyor mu acaba bende almayı düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Teşekkürler hocam Rainbow indirime girmedi zannediyordum. Rainbow alındı konu kilit Genişletmek için tıkla... Oyunu oynayıp bana bilgi verir misiniz ? Sarıyor mu acaba bende almayı düşünüyorum.