S SkipS Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2015 #1 GTA 5 aldım G2A sitesinden, kodunu verdiler bana ama nereye yazacağımı bilmiyorum. @Recep Baltaş yardım eder misin? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2015
GTA 5 aldım G2A sitesinden, kodunu verdiler bana ama nereye yazacağımı bilmiyorum. @Recep Baltaş yardım eder misin?
kalpkriziii Megapat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 369 16 Nisan 2015 #2 Steam kodu ise Stem'den oyun ekle aracılığı ile kütüphanene dahil edebilirsin. Social Club ise "GTA V indirme ve aktivasyon" rehberindeki kodu nereye yazdılarsa sende oraya yaz.
Steam kodu ise Stem'den oyun ekle aracılığı ile kütüphanene dahil edebilirsin. Social Club ise "GTA V indirme ve aktivasyon" rehberindeki kodu nereye yazdılarsa sende oraya yaz.
S SkipS Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2015 #3 Aktivasyon rehberindeki yeri bulamıyorum. Oranın linkini bulabilirsen yazar mısın ya? Ağlayacağım . Gta 5 aktifleştirme rehberi böyle ama ben niyeyse "active GTA 5" yazısını ve o resmi bulamıyorum. Ya bende mi sorun var? Sorunun çözümü 18 yaş üstü olmaktır. Lanet olsun bi daha böyle bir sorunla inşallah karşılaşmazsınız. Çok sinir oldum, 2 saat uğraştım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2015
Aktivasyon rehberindeki yeri bulamıyorum. Oranın linkini bulabilirsen yazar mısın ya? Ağlayacağım . Gta 5 aktifleştirme rehberi böyle ama ben niyeyse "active GTA 5" yazısını ve o resmi bulamıyorum. Ya bende mi sorun var? Sorunun çözümü 18 yaş üstü olmaktır. Lanet olsun bi daha böyle bir sorunla inşallah karşılaşmazsınız. Çok sinir oldum, 2 saat uğraştım.