CpLScarlet Hectopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #1 İyi günler g2adan ininial kartım aracıyla paypala bağladım oyunu satın aldım sonra şöyle bir ekran geldi Telefon numaramı yazdım ama irşey olmadı bende Back to store yazan yere tıkladım. ama ürünüm hala elime gelmedi biri yardım etsin lütfen.
İyi günler g2adan ininial kartım aracıyla paypala bağladım oyunu satın aldım sonra şöyle bir ekran geldi Telefon numaramı yazdım ama irşey olmadı bende Back to store yazan yere tıkladım. ama ürünüm hala elime gelmedi biri yardım etsin lütfen.
brk_rocks Kilopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 425 Makaleler 3 Yer Münih Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #2 Biraz daha bekle telefona mesaj gelmezse G2A ile iletişime geç.
CpLScarlet Hectopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #3 brk_rocks dedi: Biraz daha bekle telefona mesaj gelmezse G2A ile iletişime geç. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun çözüldü konu kitlenebilir. Bir adam oyunu bana gönderdi.
brk_rocks dedi: Biraz daha bekle telefona mesaj gelmezse G2A ile iletişime geç. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun çözüldü konu kitlenebilir. Bir adam oyunu bana gönderdi.