G2A'dan oyun önerileri

Daha fazla  
Arkadaşlar, ben bir sürü oyun almak istiyorum. Önce steamdan almayı düşünürken G2A'daki fiyatları görünce fikrim değişti. Sizce ne yapıyım? G2A güvenilir mi? Nasıl ödeme yapılıyor? Tüm oyunlarımı G2A'dan mı almalıyım?
Bu da oyun listem eleştirilerinizi beklerim. (Bunları indirimde almayı düşünüyorum.)
  • -Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
  • -Mad Max
  • -Guns, Gore & Cannoli
  • -NBA2K17
  • -Assassin's Creed IV: Black Flag
  • -FarCry 4
  • -Watch Dogs 2 (Belki)
  • -Overwatch (Belki)
  • -Stranded Deep
  • -L.A. Noire
  • -Witcher 3
  • -The Forest
  • -H1Z1: King of the Kill (Belki)
  • -Rise of the Tomb Raider (Belki)
  • -PES 2017 (Çok düşük bir ihtimal)
  • -Don't Starve Together
  • -Prison Architect
  • -Sims 4 (Çok düşük bir ihtimal)
  • -Viscera Cleanup Detail

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendine tek bir yer belirleme. İndirimleri takip et, denk geldikçe alırsın. Kimisi G2A'da çok ucuza denk geliyor, kimisi steam indirimlerinde çok uygun oluyor. Humblebundle'da birkaç dolara alabileceğin bir setin içinde istediğin bir veya birkaç oyun olabiliyor. Dolayısı ile takip et bu tip yerleri.
Soruna gelecek olursak, G2A güveniliridir, ama her satıcı güvenilir olmayabilir. Satıcıların puanlarına göre oyun satın alırsan sorun olmaz. Bir diğer uyarım, G2A Shield'ı sakın devreye sokma, sonra haberin bile olmadan her ay kartından para kesilebilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı