G2A'dan Rust Nasıl Alınır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz bekleyin daha sonra steam i acip gift gelmis mi ona bakin. Aramayi bekleyin diyor ama geliyor gift ben de kartimla rust almistim arama falan gelmeden oyun geldi steam hesabima sorunsuz oynuyorum

Biraz bekleyin daha sonra steam i acip gift gelmis mi ona bakin. Aramayi bekleyin diyor ama geliyor gift ben de kartimla rust almistim arama falan gelmeden oyun geldi steam hesabima sorunsuz oynuyorum
Hala gelmedi inşallah bir sorun çıkmaz.

Eger g2a shield ile aldiysaniz gelmesi kesin. Olmasa bile yeni bir gift gonderiyorlar. Mailinizi kontrol edin yanlis soyledim ozur dilerim mailime link gelmisti ona tiklayip almistim gift i. O ekranda da cikar zaten birazdan almaniz icin gereken secenek. Ben 15-20 dk beklemistim biraz uzun olabilir islem. Eger hala gelmezse canli yardimdan destek alabilirsiniz bana cok yardimci olmuslardi

G2A shildi kaldırdım ama oyun geldi uzun bir beklemden sonra yarın eden herkese teşekkürler. İyiki varsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…