Linux™ Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #1 İyi günler, Rust'u satın almak istiyorum ama Steam'da biraz pahalı G2A diye bir yer varmış ordan nasıl oyun satın alabilirim ? İninal kart geçerli midir ? Rust EARLY ACCESS STEAM CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM Burdan alsam sorun çıkar mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2015
İyi günler, Rust'u satın almak istiyorum ama Steam'da biraz pahalı G2A diye bir yer varmış ordan nasıl oyun satın alabilirim ? İninal kart geçerli midir ? Rust EARLY ACCESS STEAM CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM Burdan alsam sorun çıkar mı ?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #2 Paypal ile kartını birleştir ve satın al. Sorun çıkmaz.
Linux™ Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #3 Erkan Çevik dedi: Paypal ile kartını birleştir ve satın al. Sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Daha önceden denemiştim ama yapamamıştım.
Erkan Çevik dedi: Paypal ile kartını birleştir ve satın al. Sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Daha önceden denemiştim ama yapamamıştım.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #4 Ben ürünlerimin tamamını oradan Paypal ile satın aldım.
Linux™ Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #5 Erkan Çevik dedi: Ben ürünlerimin tamamını oradan Paypal ile satın aldım. Genişletmek için tıkla... Kart nasıl ekliyebilirim ?
Erkan Çevik dedi: Ben ürünlerimin tamamını oradan Paypal ile satın aldım. Genişletmek için tıkla... Kart nasıl ekliyebilirim ?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #6 Üyeliğinize girip yukarıdan kart ekle diyebilirsiniz.