O ozgurgorgulu Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 310 Makaleler 2 2 Nisan 2015 #1 Merhabalar. G2A'da Watch_Dogs uygun fiyatta satılıyor. Aklıma takılan bir soru var. Ubisoft bi' ara key alanların oyunlarını silmişti. Alsam sorun çıkar mı?
Merhabalar. G2A'da Watch_Dogs uygun fiyatta satılıyor. Aklıma takılan bir soru var. Ubisoft bi' ara key alanların oyunlarını silmişti. Alsam sorun çıkar mı?
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2015 #2 1 ay gibi bir süre önce aldım, sıkıntı çıkmadı şimdilik. Ayrıca G2A shield ile alırsanız sorun çıkarsa size başka kod veriliyor diye biliyorum.
1 ay gibi bir süre önce aldım, sıkıntı çıkmadı şimdilik. Ayrıca G2A shield ile alırsanız sorun çıkarsa size başka kod veriliyor diye biliyorum.
O ozgurgorgulu Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 310 Makaleler 2 2 Nisan 2015 #3 Umarım sorun çıkmaz. G2A Shiel yeni üye oldum diye 1 ay ücretsiz. Ama PayPal'da olmuyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Nisan 2015 #4 PayPal'da olması lazım ama olmuyorsa Sheild olması şart değil.
O ozgurgorgulu Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 310 Makaleler 2 2 Nisan 2015 #5 MF dedi: PayPal'da olması lazım ama olmuyorsa Sheild olması şart değil. Genişletmek için tıkla... Shiel sayfasında direk kredi kartı bilgilerini istiyor. Ödeme yapınca kendisi seçili geldi.
MF dedi: PayPal'da olması lazım ama olmuyorsa Sheild olması şart değil. Genişletmek için tıkla... Shiel sayfasında direk kredi kartı bilgilerini istiyor. Ödeme yapınca kendisi seçili geldi.