emrhncb Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #1 G2A'daki windows 8.1 normal fiyatına göre çok ucuz, daha önce oyun almıştım, bir sorun olmamıştı. Windows'da sorun çıkar mı? Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit OEM CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM
G2A'daki windows 8.1 normal fiyatına göre çok ucuz, daha önce oyun almıştım, bir sorun olmamıştı. Windows'da sorun çıkar mı? Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit OEM CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #2 Bunun garantisini Technopat Sosyal olarak bizim vermemiz zor açıkçası.
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #3 Ben aldım tavsiye etmiyorum. Aldığım anahtar başkası tarafından kullanıldığı için Windows sürekli beni uyarıyor. En kısa zamanda G2A'ya mail atacağım.
Ben aldım tavsiye etmiyorum. Aldığım anahtar başkası tarafından kullanıldığı için Windows sürekli beni uyarıyor. En kısa zamanda G2A'ya mail atacağım.
ahmetalp95 Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 67 Makaleler 1 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2015 #4 Teknoseyir de murat abi almış ve tavsiye etmiyordu. Ben o riske girdim kod doğru çıktı ama büyük bir risk tavsiye etmiyorum diyordu.
Teknoseyir de murat abi almış ve tavsiye etmiyordu. Ben o riske girdim kod doğru çıktı ama büyük bir risk tavsiye etmiyorum diyordu.
heesh Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2015 #5 gg ve sanalpazar'da 100₺ altı fiyata satanlar var. oradaya da bakabilirsiniz , en azından muhattabınız belli olur.
gg ve sanalpazar'da 100₺ altı fiyata satanlar var. oradaya da bakabilirsiniz , en azından muhattabınız belli olur.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2015 #6 heesh dedi: gg ve sanalpazar'da 100₺ altı fiyata satanlar var. oradaya da bakabilirsiniz , en azından muhattabınız belli olur. Genişletmek için tıkla... G2A da muhatap alınabilecek bir yer. O kişilerin de çoğu G2A gibi yerlerden alıp da satıyor zaten.
heesh dedi: gg ve sanalpazar'da 100₺ altı fiyata satanlar var. oradaya da bakabilirsiniz , en azından muhattabınız belli olur. Genişletmek için tıkla... G2A da muhatap alınabilecek bir yer. O kişilerin de çoğu G2A gibi yerlerden alıp da satıyor zaten.